Fejlesztés

2022.06.30. 09:00

Pár héten belül kész az új játszótér Bujákon

A közelmúltban elkezdődtek a játszótér kialakításának munkálatai a településen. Borbély Gábor, a falu polgármestere portálunknak elmondta, hogy a beruházás a Magyar Falu Programnak köszönhetően valósulhat meg, amely során közel ötmillió forint támogatást nyert el az önkormányzat.

N. O.

– Régi vágyunk teljesül ezzel a fejlesztéssel, hiszen eddig a gyerekek nem használhattak Bujákon olyan játszóteret, amely megfelelt volna a mai kor elvárásainak, ugyanis a régi eszközök meglehetősen elavulttá váltak. A mostani, új és korszerű játszóeszközökkel felszerelt téren azonban a gyerekek már biztonságosan és modern eszközökkel, jó körülmények között játszhatnak – közölte Borbély Gábor. 

A polgármester bízik benne, hogy az apróságok pár hét múlva már igénybe is vehetik a játszóteret, azonban ameddig az nem kapja meg a megfelelő minősítést, addig nem szabad használni. Borbély Gábor hozzátette: a település nagy, így a jövőben majd egy másik játszótér kialakítására is szeretnének pályázni, amennyiben lehetőségük nyílik rá.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!