Ügyintézés

2022.05.28. 19:00

Változik az ügyfélfogadás a salgótarjáni NAV ügyfélszolgálaton

Nool

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága közleményben tájékoztatott arról, hogy május 30-tól a Salgótarján, Mártírok útja 2. alatti ügyfélszolgálaton csak a Vám Osztály vámigazgatási és regisztrációs adóigazgatási hatósági feladatkörébe tartozó ügyek intézhetők. A nyitvatartás változatlan: az ügyfelek hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken pedig 8-13 óra között intézhetik ügyeiket. 

A kiadott közlemény szerint a Jövedéki és Rendészeti Eljárási Osztály hatáskörébe tartozó ügyek (jövedéki, fémkereskedelmi, szabálysértési és a megújuló energia közlekedési célú felhasználásának előmozdításáról és a közlekedésben felhasznált energia üvegházhatású gázkibocsátásának csökkentéséről szóló 2010. évi CXVII. törvényben az állami adó- és vámhatóság részére meghatározott feladatkörében) május 30-tól a salgótarjáni Központi Ügyfélszolgálaton (Salgótarján, Kassai sor 10.), az ott meghatározott ügyfélfogadási időben intézhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!