Munkálatok

2022.05.27. 13:00

Pályázati forrásból is fejlesztenék a pincesort Szurdokpüspökiben

N. O.

Tovább fejlesztenék a helyi pincesort, amely a település egyik legvonzóbb turisztikai helyszíne. Pintér Miklós Ervin polgármester elmondta, hogy jelenleg folynak a pályázat előkészületei, amelynek bíznak sikeres elbírálásban. Amennyiben elnyerik a támogatást, akkor azt konzorciumban valósítanák meg a pásztói, az alsótoldi és a tari önkormányzattal. 
– Szeretnénk a pincesor területén egy korszerű illemhelyiséget létrehozni. Emellett egy kisebb és egy nagyobb színpadot is építenénk. Erre nagy igény van, hiszen a Muzsikál az erdő című rendezvénynek is a pincesor ad otthont, de a jövőben tartanánk itt több programot és koncertet is – közölte Pintér Miklós Ervin. 
Jelenleg is zajlanak a munkálatok a helyszínen, ugyanis újabb szakasz újul meg, amely során makadámutat alakítanak ki a földút helyett. Ezt az önkormányzat saját költségből és a pincék tulajdonosainak felajánlásából valósítja meg. 
 

Címkék#fejlesztés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!