Lehetőség

2022.04.12. 21:00

Segítik a tanulást és vizsgára is készülnek Bátonyterenyén

A városban két helyszínen, a Gyerekesély Irodában és a kisterenyei településrészen, a Civilházban tartanak ingyenes tanulást segítő és érettségire felkészítő foglalkozásokat a Gyerekesély program munkatársai.

G. E.

A foglalkozásokon az általános és a középiskolás diákok is részt vehetnek, ha úgy ítélik meg, hogy bizonyos tantárgyakból szükségük van fejlesztésre. 
– Azoknak a nappali és esti tagozaton tanulóknak is segítséget nyújtanak a pedagógusok, akik lemaradtak az érettségi vizsgára való felkészülésben, vagy egyes tárgyakból felzárkóztatásra szorulnak. A szakemberek a Civilházban szerdán 14.30 és 15.30 óra között történelemből, földrajzból, biológiából, 15.30–16.30-ig matematikából és fizikából korrepetálják az érdeklődőket. Csütörtökönként pedig a Gyerekesély Irodában ugyanezekben az időpontokban és tantárgyakból tartanak felkészítő foglalkozásokat. Ezzel szeretnénk segíteni abban a diákoknak, hogy az év végi bizonyítványukba jó jegyek kerüljenek és sikeres érettségi vizsgát tehessenek – tájékoztatott Nagy-Czakó Kitti, a program vezetője.

Címkék#képzés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!