Felújítás

2022.04.02. 21:00

Jó ütemben halad a Benczúr-kúria renoválása Benczúrfalván

Személyesen győződött meg Balla Mihály országgyűlési képviselő és Stayer László polgármester pénteken délután a felújítás folyamatáról Szécsény-Benczúrfalván.

Nool

Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője, Stayer László, Szécsény polgármestere, valamint Varga Béla, Nógrád Megye Önkormányzata Területfejlesztési Bizottságának elnöke közösen tekintették meg pénteken délután a szécsény-benczúrfalvai Benczúr-kúria látványosan jó ütemben zajló renoválását – erről a képviselő számolt be közösségi oldalán.

Mint a bejegyzésből kiderült, a képviselő és a polgármester tárgyaltak a térségben végbemenő turisztikai célú fejlesztésekről is, melyek közül – mint Balla Mihály fogalmaz – „a Robinson Szigetek fejlesztése szorosan összekapcsolható a kerékpáros turizmuson keresztül a közeljövő egyik fő turisztikai látványosságát kínáló Benczúr-kúria fejlesztésével”.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!