Nógrád megye

2021.11.14. 19:00

Szakképzésbe készülőknek rendeznek vetélkedőt

Online pályaválasztási vetélkedőt hirdet a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSzC) a nyolcadik osztályos tanulók részére.

V. E.

A Szakember leszek II. című, háromfordulós tudáspróbára öttagú csapatok jelentkezhettek. A vetélkedő célja, hogy a részt vevő tanulókat megismertessék a szakképzés nyújtotta továbbtanulási lehetőségekkel a játékos feladatokon, például totókon és kvízkérdéseken keresztül.

Az NMSzC közösségi oldalán olvasható tájékoztatás szerint a verseny első fordulójának kérdéseire még novemberben számíthatnak az általános iskolák végzősei. Ezután decemberben és 2022 januárjában érkeznek majd a feladatok a diákokhoz az interneten.

A válaszokat szintén online formában küldhetik el a résztvevők, akik a megoldásokhoz a szakképző intézmények honlapjainak böngészése közben is segítségre bukkanhatnak. A döntőben az első három helyezett csapat minden tagját díjazni fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!