találkozó

2021.09.08. 15:00

Testvértelepülési találkozót tartottak Somoson

G. K.

Füleksávoly részvételével rendezték meg az első Határmenti Szpartakiádot a hétvégén, a második Testvértelepülési Találkozót megelőző délelőtt és kora délután a helyi kamionparkolóban. Ez alkalomból családi, csapat- és egyéni versenyek, közös edzések, értékes díjak, tombola, ebéd, jó hangulat várt minden korosztályt. A tombolából befolyt összeget a füleksávolyi és a helyi iskola sportszerállományának gyarapítására ajánlották fel.

A délután folyamán pedig a kulturális programoké volt a főszerep. Először a Paramisi Társulat meseelőadással kedveskedett a kicsiknek, majd Bohács István Aranykoszorús és Arany Cinege-díjas nótaénekes műsorát tekinthették meg az érdeklődők. Ezt követően Csordás Tibor, a Fiesta együttes egykori énekese lépett színpadra, akit Nyertes Zsuzsa színésznő produkciója követett.

Mindezek után a Cozom­bo­lis pörgette fel a hangulatot. A rendezvény az éjfélig tartó utcabállal zárult. A nap folyamán a gyermekeket többek között ugrálóvár, kézműves-foglalkozás és csillámtetoválás is várta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!