Somoskőújfalu

2021.09.02. 09:00

Másodszor rendezik meg a találkozót

Füleksávoly részvételével rendezik meg az első Határmenti Szpartakiádot szeptember 4-én, szombaton a második Testvértelepülési Találkozót megelőző délelőtt és kora délután a helyi kamionparkolóban.

G. K.

Családi-, csapat- és egyéni versenyek, közös edzések, értékes díjak, tombola, ebéd, jó hangulat vár minden korosztályt. A tombolából befolyt összeget a füleksávolyi és a helyi iskola sportszerállományának gyarapítására ajánlják fel.

A délután folyamán a kulturális programoké lesz a főszerep. Négy órától a Paramisi Társulat meseelőadással kedveskedik a kicsiknek, majd 17 órától Bohács István Aranykoszorús és Arany Cinege-díjas nótaénekes műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. Ezt követően, 18 órától Csordás Tibi, a Fiesta együttes egykori énekese lép színpadra, akit Nyertes Zsuzsa színésznő produkciója követ. 20 órától pedig a Cozombolis pörgeti fel a hangulatot.

Este kilenctől éjfélig utcabálon mulathatnak a résztvevők. A nap folyamán a gyermekeket ugrálóvár, kézműves-foglalkozás és csillámtetoválás is várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!