A HELYZET

2018.04.10. 06:30

Mindannyiunk győzelme

Gajdics Ottó

 

Magyarország hatalmas győzelmet aratott vasárnap. Csaknem hetvenszázalékos részvétel mellett a választópolgárok közel fele úgy döntött, nem kíván kevert népességű, multikulturális, nyitott társadalomban élni, hanem meg kívánja őrizni hazáját magyar országnak. Joggal nevezte sorsdöntőnek ezt az eredményt Orbán Viktor, aki negyedik kormánya összetételén gondolkodhat.

Óriási eufória tapasztalható most a nemzeti oldalon, hiszen lehetőség nyílt a folytatásra. Legalább ilyen nagy az elkeseredettség az ellenzéki pártok háza táján, mert tévedésen alapult a kormányváltó hangulatról szóló minden állításuk. Kell még egy kis idő, hogy a soha nem látott mélységekbe süllyedt kampány okozta sérüléseket mindannyian feldolgozzuk, de

máris érdemes a jövőre koncentrálni.

Hiszen a győztesek hite szerint minden hazáját szerető, gyermekei jövőjéért felelősséget érző magyar ember abban érdekelt, hogy ez a jövő sikeres legyen. Eljött az idő, hogy igazi tartalommal töltsük föl azt a jól hangzó vélekedést, miszerint alapvető nemzeti sorskérdések esetében nem azt kell néznünk, mi választ el bennünket, hanem azt, mi köt össze.

A szilárd többség birtokában a kormányoldal rendre bizonyíthatja, hogy tizenötmillió magyar sorsáért érez felelősséget. Az ellenzéki szavazók pedig átélhetik, az ő teljesítményük ugyanúgy része a nemzet felemelkedésének. Talán egyszer megérjük, hogy ezt sem a balliberális média, sem tehetségtelen globalista politikusok nem akarják majd elhazudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!