hirdetés

2020.11.26. 16:29

Online tanfolyamszervezés online időpontfoglalóval és bankkártyás előfizetéssel

Ma már nem csak hivatalos tanfolyamszervezők indítanak különféle képzéseket, hanem egyes szolgáltató szektoroknál sem számít meglepőnek, ha képzéseket, tanfolyamokat szerveznek. Azok a vállalkozások, akik már bevezették a vállalkozásukba az YCLIENTS időpont foglalási modulját nagyon jól tudják, hogy ez a modul mennyire megkönnyíti a mindennapjaikat.

Forrás: yclients.com/hu

Az online tanfolyamok soha nem voltak még ennyire népszerűek, mint napjainkban. Eddig is voltak ilyen jellegű képzések, de a mai világban kiemelt fontossággal bírnak ezek a tanfolyamok. Egyrészt ez a legbiztonságosabb módja a képzésnek, másrészt az elvégzett tanfolyam nagyobb esélyt is jelent a munkaerőpiacon.

Az YCLIENTS-nek köszönhetően ma már arra is van lehetőség, hogy online adjuk le a jelentkezésünket egy-egy tanfolyamra, azaz nem kell hosszasan telefonálgatni, de az online tanfolyamok és az online időpontfoglalás mellett még több érv is szól. A cikkben most négy remek érvet mutatunk be.

Fotó: yclients.com/hu

Online jelentkezés tanfolyamra

Az YCLIENTS új funkciójának, a Stripe integrációnak köszönhetően ma már arra is van lehetőség, hogy az érdeklődők online jelentkezzenek az online módon meghirdetett tanfolyamodra. A jelentkezőknek csak annyi a dolga, hogy felkeressék a weboldaladat, ott a Szolgáltatások menü alatt rákattintsanak a jelentkezés gombra. Továbbá minden hasznos információt megtudhatnak a tanfolyammal kapcsolatban. Még azt az információt is láthatják a jelentkezők, hogy hány fővel indítod a tanfolyamot és eddig hányan jelentkeztek arra.

A tanfolyammal kapcsolatos üzenetek kiküldése

Minden információt nem lehet egyetlen menüpont alatt leírni és vannak olyan információk, amelyeket csakis a jelentkezőkkel osztanál meg. Ezeket az információkat sem szükséges telefonon közölni a jelentkezőkkel, hiszen könnyedén és egyszerűen szétküldheted ezeket a fontos tudnivalókat SMS-ben vagy e-mail formájában.

Az automatikusan beállított SMS és e-mail üzenettel lehetővé válik, hogy a jelentkezőkkel megossz minden érdemleges információt, illetve még az utalásról is küldhetsz visszajelzést, ami mindenki számára megnyugvást hoz, hiszen nem kell izgulni, hogy megérkezett –e rendben az átutalt összeg. Ha te is azt tervezed, hogy a szolgáltatásaiddal kapcsolatban tanfolyamot, képzést vagy workshopot indítasz, és szeretnél előleget kérni a jelentkezőktől és ezzel kapcsolatban még többet szeretnél meg tudni, akkor informálódj az yclients.com/hu weboldalon.

Gyors, egyszerű és biztonságos előlegfizetés

Az YCLIENTS moduljával az is meghatározható, hogy a tanfolyamra jelentkezőktől csupán előleget kérsz, vagy a teljes összeget szeretnéd átutaltatni. Ezzel is sok bosszúság előzhető meg, hiszen így valóban csak az nyomja meg a jelentkezés gombot, aki komolyan gondolja, hiszen a befizetett előleget vagy a tanfolyam teljes árát senki sem akarja majd veszni, hagyni. Az utalás ApplePay vagy GooglePay segítségével történhet meg, ami nem csak egyszerű, nem csak gyors, de rendkívül biztonságos is.

Az online időpontfoglalással több jelentkezőre számíthatsz

Amennyiben online tanfolyamot szeretnél indítani, ne lepődj meg, ha sok jelentkeződ lesz, hiszen az emberek egyre inkább megkedvelik az online lehetőségeket. Nem csak azt fogják díjazni, hogy online tanfolyamot indítasz, hanem az online jelentkezési lehetőség is tetszeni fog nekik. Ily módon alaposabban át tudják gondolni a döntésüket, sok – sok információt tudhatnak meg a tanfolyamodról, egyetlen kattintással jelentkezhetnek és egyszerűen, online módon utalhatják át neked a tanfolyam összegét. Az YCLIENTS azért jött létre, hogy a vállalkozások tulajdonosai azzal foglalkozzanak, amit valóban szeretnek, és amelyek valós eredményeket hoznak.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában