Szponzorált tartalom

2021.02.24. 09:53

Női cipők: kényelem vagy esztétikum?

Az örök kérdés. De vajon miért kellene választanunk a kényelem és a stílusos megjelenés között?

Forrás: freepik

Valljuk be, nem mindenki rajong a magas sarkakért, ám vannak alkalmak, amelyek esetében szinte elvárásnak számít, hogy magassarkú cipőt viseljünk. Tipikusan ilyen a nagy nap, amely kapcsán a nagy gonddal kiválasztott esküvői ruha mellé természetesen egy csinos lábbeli is dukál.

Az ezüst az új trend!

Vannak, akik a platformos cipőkben is könnyedén ellavíroznak, másoknak már egy minimális sarokmagasság is kényelmetlenséget okoz. Az esküvői cipő kiválasztása különös figyelmet érdemel, hiszen a nagy nap komfortossága is múlhat rajta. A trendek folyamatosan változnak e területen is, s úgy tűnik, 2021-ben az ezüst lesz a nyerő. Ugyanakkor érdemes a választott ruha árnyalatát is fókuszba helyezni, és ahhoz passzoló lábbeli mellett letenni a voksot.

Kompromisszumok nélkül

Természetesen az élet nemcsak alkalmi megjelenésekből áll, hanem olyan hétköznapokból is, amikor a munkáé, a bevásárlásé és az ügyintézésé a főszerep. Ma már szerencsére a női cipők széles választékával találkozhatunk, és a gyártók is igyekeznek úgy összeállítani ajánlataikat, hogy abban a kényelem és az esztétikum között ne kelljen kompromisszumot kötni. Nem véletlen, hogy évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a balerina cipők, amelyek kiválóan passzolnak a nőies öltözékhez, de egy farmerrel is jól mutatnak.

Mokaszinok és vitorláscipők

A telitalpú szandálok valószínűleg idén nyáron is hódítanak majd, de a papucsok és a még kényelmesen viselhető sarokmagassággal rendelkező szandálok iránt is folyamatos a kereslet. A mokaszinok és a vitorláscipők szintén tökéletes példái annak, hogyan találkozhat a kényelem a sikkes megjelenéssel. Ezek a sokféle színben elérhető női cipők lehetőséget kínálnak arra, hogy könnyedén variáld a megjelenésed és stílusossá varázsold a külsőd.

Lassan vége a csizmaszezonnak, és a hótaposók is visszakerülnek a szekrény mélyére. A tavaszias öltözködés mellé érdemes többféle lábbelit beszerezni, így mindig a hangulatodnak és a választott ruházatnak megfelelő darab mellett dönthetsz. A női cipők esetében a kényelem oltárán nem kell feláldozni az eleganciát és a nőiességet, ugyanakkor legyen a ruhatáradban legalább egy olyan magassarkú, amelyet bármikor előkaphatsz, ha a helyzet úgy kívánja.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában