Márka

2018.12.06. 09:53

Neked mit mond a Birkenstock név?

A Birkenstock márka az egészséges és kényelmes lábbelik szerelmesei számára valószínűleg nem ismeretlen. Bár sokan kinézetük miatt nem részesítik előnyben, de legalább ennyi, ha nem több azok száma, akik már felfedezték az általa nyújtott kényelem jelentőségét. Könnyen lehet, az első kipróbálás után örök szerelem születik a márka irányába, érdemes tehát esélyt adni a német minőségnek.

Német márka egy családi vállalkozás gyökereivel

A márka egyébként 1774 óta sikeresen működő családi vállalkozás gyermeke, ami a modern elemeket igyekszik tradicionális és bevált kialakítással ötvözni. Charlotte Birkenstock cipőkészítő kezdett el ilyen lábbelikkel foglalkozni, majd a vállalkozást később unokája, Konrad vitte tovább. Megszülettek az első talpbetétek is, majd Karl Birkenstock kezei között látott napvilágot 1964-ben az a rugalmas lábágy, amelynek napjainkban is köszönheti a márka hatalmas népszerűségét.

Birkenstock, a hippik kedvence

A Birkenstock az 1960-as években hódította meg a tengerentúlt, és a természetes alapanyagok felhasználásával készült lábbelik a hippi korszakban is nagyon keresettek voltak. Napjainkban főként juta, bőr, rugalmas parafa felhasználásával készülnek a márka cipői, s bár a korszerű design meghonosítására is törekednek a tervezők, de alapvetően még mindig a kényelmen és a letisztultságon van a hangsúly a Birkenstock papucsainak és szandáljainak esetében.

Utcára és otthonra egyaránt

Az elsősorban kényelméről és magas minőségéről híres Birkenstock lábbelik otthonra és utcára is remek választásnak bizonyulnak. Sokszor előfordul, hogy csak felkapnánk valamit a bevásárláshoz vagy az egész napos rohangáláshoz. Ilyenkor korántsem mindegy, hogy milyen cipők állnak rendelkezésre, és azok mennyire könnyed viseletnek számítanak. A márka új kollekcióinak megálmodásakor is arra törekednek a szakemberek, hogy a tőle megszokott színvonalat kaphassák az érdeklődők, és a trendek oltárán ne kelljen a kényelmet sem feláldozni.

Kényelem, ami verhetetlen előny

Legyen szó akár papucsok, akár szandálok választásáról, ma már egyre többen helyezik a hangsúlyt a kényelemre. Egy szoros, magas sarkú, vagy éppen nem megfelelő alapanyagból készült lábbeli rányomhatja a közérzetre is bélyegét. Miért áldoznád fel a kényelmes mindennapokat azért, hogy a legtrendibb megjelenéssel bírj, mely ugyanakkor nem adja meg a vágyott komfortosságot? A Birkenstock nem véletlen örvend egyre nagyobb népszerűségnek az ecipo.hu szerint a fiatal korosztály körében is, hiszen egyre többen belátják, a kényelem bizony felbecsülhetetlen értékkel bír.

A természetes alapanyagok ereje

Nem csak ruhavásárláskor, hanem a kedvenc lábbelik kiválasztásakor is sokan keresik a természetes alapanyagokat. Ezek mintegy második bőrként simulnak a testre, és cipők esetében mégis megadják azt a fajta stabilitást, amire szükség van.

Míg a szandálokat főként a meleg hónapokban használjuk ki, addig a Birkenstock papucsok az otthon tartózkodás során is remek választásnak bizonyulnak. Akár az online rendelés kényelmét kihasználva is beszerezhetőek a márka újdonságai, ráadásul gyakran a bolti áraknál kedvezőbben. Ha még nem hallottál a Birkenstock színvonalas lábbelijeiről, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj közelebbről is a márkával. Új kedvencre lelhetsz, mely remek társad lehet a hétköznapi rohanásban vagy éppen az otthoni pihenés során. A természetes alapanyagok és az időtálló minőség megfizethetőséggel társulnak a márka esetében, nem véletlen örvend régóta nagy népszerűségnek az.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában