PR-cikk

2021.05.07. 11:13

Megújult termékkínálattal várja vásárlóit immáron Pásztón is a Silver Tüzép

A pandémia miatt kialakult nehéz gazdasági helyzetben a Silver 2009 Kft. előremenekült: a cég által működtett salgótarjáni Tüzép területe tovább bővült és új telephelyet is nyitottak. A nagy múltú pásztói Kocsis Tüzépet vásárolták meg, amely immár Silver Tüzép – Pásztó néven várja a vásárlókat. A napokban megnyitott, felújított bemutatóterem és üzlet kibővült választékkal, színvonalas kiszolgálással áll az érdeklődők rendelkezésére.

Gulyás Edina

A napokban nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt a Silver Tüzép – Pásztó kibővült és megújult üzlethelyisége, amely egyben bemutatóteremként is funkcionál. A modern, 21. századi elvárásoknak megfelelő boltban szakszerű és színvonalas kiszolgálás várja a betérőket, akik mennyiségileg és minőségileg is kibővült termékpalettáról választhatnak.

– Az építőiparban tevékenykedő Silver 2009 Kft. tulajdonosaként korábban azzal szembesültem, hogy a különféle munkákhoz szükséges, jó minőségű anyagokat nem lehetett Nógrád megyében beszerezni. Ezért 2019-ben a megyeszékhelyen kialakítottunk egy Tüzép-telepet, amellyel egy megszokottól merőben más, színvonalasabb helyet szerettünk volna létrehozni – fogalmazott Deák Attila ügyvezető, hozzátéve: – Hosszabb nyitvatartással, parkosított környezetben, parkolókkal és természetesen széles árukínálattal várjuk a vásárlóinkat.

Mint mondta, a világjárvány ellenére az elmúlt évben sikerült tovább bővíteni a Tüzép területét és további beruházást is végrehajtottak. A 21-es számú főút mellett, jól megközelíthető helyen szerettek volna újabb telephelyet kialakítani, amikor rátaláltak az eladóvá vált, 34 éves múltra visszatekintő, pásztói Kocsis Tüzépre.

Ajtókból is gazdag a kínálat

– Megállapodtunk az előző tulajdonossal, átvettük tőle a teljes munkaerő-állományt, az árukat, az építőanyagokat és az ingatlanokat is. Azonban a működésben egy paradigmaváltást eszközöltünk: több munkatárssal, új eszközökkel, új szolgáltatásokkal, felújításokkal, az árak átgondolásával és nagyobb árukészlettel igyekszünk kielégíteni a hozzánk betérők igényeit – tájékoztatott Deák Attila. – A célunk, hogy a régi vásárlók megtartása mellett újakat is megnyerjünk. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, termékeink magas minőséget képviselnek, így már azoknak sem kell megyén kívül keresni a felújításhoz szükséges építőanyagokat, akik különleges megoldásokban gondolkodnak.

Az ügyvezető kifejtette: a pásztói telephely jelenleg közel 7000 négyzetméteren várja a vásárlókat, azonban további beruházást terveznek: egy csarnokkal bővül majd 10 ezer négyzetméteresre a terület. A megújult üzlethelyiségben az addigi termékkínálat közel duplája érhető el, immár fürdőszobabútorok, szaniterek, csempék és burkolatok, üvegmozaikok, mozaikcsempék, dizájn beltéri ajtók, kül- és beltéri falburkolatok és falfestékek gazdag palettájáról válogathatnak a vásárlók.

– Munkatársaink szakmai tanácsadással, különféle ötletekkel is segítik a vevőket, akik pénztárcáját nyitási akciókkal és minden hónapban kedvező ajánlatokkal igyekszünk megkímélni – fogalmazott Deák Attila. – A nálunk kapható dizájn beltéri ajtók vásárlása esetén további szolgáltatásaink is igénybe vehetők: asztalosaink felmérik és be is építik a kiválasztott nyílászárót.

Mint mondta, természetesen az áru elszállításában is számíthatnak a segítségükre, folyamatosan zajlik az új gépjárművek beszerzése. Deák Attila arról is beszámolt, hogy korábban heten dolgoztak a pásztói Tüzépen, jelenleg 11 embert alkalmaznak, azonban további munkaerő-felvétellel duplájára fog emelkedni az alkalmazottak száma. Ezzel a városban és a kistérségben új munkahelyeket teremt a cég.

Felelősséget vállalnak a társadalomért

A Silver 2009 Kft. a társadalmi felelősségvállalást is komoly feladatának tekinti. Ennek keretében nagy hangsúlyt fektetnek a Nógrád megyében működő sportcsapatok, tehetséges fiatalok támogatására, felkarolására. Ez irányú elköteleződésüket Salgótarján önkormányzata az Év Szponzora díjjal jutalmazta 2020-ban.

– A helyi sportolók és a különböző tehetséggel megáldott fiatalok segítségén kívül az utánpótlásképzés is mindig fontos volt cégünk számára. Folyamatosan gyakornoki lehetőséget biztosítunk a helyi középiskolásoknak. Közülük azokat, akik megfelelően teljesítenek és jól végzik a rájuk bízott feladatokat, felvesszük munkatársaink közé – tájékoztatott Deák Attila.

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában