építkezés

2019.02.04. 11:46

Hamarosan sokan fognak keresni használt állványt a netten

Az utóbbi néhány évben fellendült az ingatlanipar Magyarországon.

A kedvező gazdasági helyzet és a számos szociális támogatás, valamint az egyre könnyebben elérhető, alacsony kamatozású banki hitelek már nem csak a vállalkozásoknak és a befektetőknek, hanem a magánembereknek is lehetőséget nyújtanak a saját ingatlan építéséhez vagy a meglévő felújításához, modernizálásához. Ezekhez az építő és felújító munkálatokhoz azonban számos építőipari gép, berendezés és eszköz szükséges.

2019-ben is megéri építkezni!

Az ingatlanpiac persze rögtön reagált is a megnövekedett igényekre és országos szinten tapasztalhatóak drágulások mind a használt lakás, mind pedig a használt családi házak piacán. Nem csak az eladó, hanem a kiadó szobák, panellakások és

egyéb ingatlanok árai is jelentősen emelkedtek, éppen ezért egyre többen választják opcióként a CSOK és a kedvezményes hitel kombinációt, hogy új, saját otthonukba költözhessenek. A kedvezményes hitellel és a szociális támogatással ugyanis jobban megéri a törlesztő részleteket fizetni egy saját ingatlan építésére vagy vásárlására, mint albérleti díjra költeni.

A sok építkezéshez rengeteg szakembere és temérdek munkaeszközre van szükség

Az ingatlanpiacon tapasztalt robbanásszerű építkezésszám miatt egyre kevesebb, aszabad kapacitással rendelkező építőipari vállalat és munkaerőhiánnyal küzd a szakma is. Az építkezéseken állandó szükség van mérnökökre, építésvezetőkre,

építészekre, ácsokra, víz, gáz és villamos szerelőkre és a kivitelezéshez isrengetegen kellenek. Maga az építés vagy a felújítás pedig óriási befektetést igényel, nem beszélveazokról a berendezésekről, gépekről, eszközökről és felszerelésekről amelyek az ingatlan körüli munkálatokhoz szükségesek. Szerencsére ma már be lehet szerezni akár másodkézből, használtan is ezeket és a mascus.hu portálról, akár a világ másik feléből is vásárolhatunk építőipari gépeket, kotrókat, rakodókat, darukat, emelőket, állványokat, dömpereket, dózereket, cölöpfúrókat, fúró berendezéseket, aszfaltozó és betonozó gépeket és számos más építőipari alkatrészt és tartozékot egyaránt.

Akár Ázsiából is rendelhetünk építkezésünkhöz használt állványokat

A magas építkezésekhez rengeteg állványra is szükség van, aminek a kereslete jelentősen megugrott az utóbbi időszakban. Azonban akárcsak a nagy gépek és építkezési járművek esetén, állványokat is rendelhetünk az interneten keresztül. A

mascus.hu portálon több, mint 150 különböző méretű és típusú állvány felszerelést találunk, amelyeket a legnagyobb márkanevek gyártói készítettek: Layher,nHünnebeck, Peri, ABS és Camac.

A különböző árucikkeket rendezhetjük áruk szerint, de szűrhetünk az állapotuk vagy a gyártási évszámuk szerint is. A nemzetközi árverseny miatt, a lehető legjobb ár-érték arányon juthatunk használt állványokhoz, felszerelésekhez Lengyelországból, Németországból, Hollandiából, Olaszországból vagy akár Spanyolországból is. Aminőségi fényképekkel ellátott adatlapokon pedig minden szükséges információtmegtalálunk ahhoz, hogy a számunkra legideálisabb terméket rendelhessük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában