gyermeknap

2021.05.03. 14:18

Gyermeknap a Nógrád Megyei Hírlappal! Kívánj egy nagyot, teljesítjük!

Minden évben van egy olyan nap, amely csak és kizárólag a gyerekekről szól: ez május utolsó vasárnapja, a Nemzetközi Gyermeknap. Ezen jeles napon szinte mindenki azon munkálkodik, hogy különleges programokkal, élményekkel, meglepetésekkel kedveskedjenek a gyerekeknek.

Superhero Kid

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Nógrád Megyei Hírlap és a nool.hu szerkesztősége idén sem maradhat ki ebből, ezért méltó módon készülünk az ünnepre. Idén is várjuk a Nógrád megyei gyerekek kívánságait, hogy közülük öt szerencsésnek igazán feledhetetlenné tegyük az idei gyereknapot!

Persze, tudjuk, mindenkinek vannak vágyálmai, sokan szeretnének drága ajándékokat, egzotikus utazásokat, de mi nem ilyen kívánságokat várunk.

Kérj magadnak élményt, oszd meg velünk álmod, és mi pedig segítünk megvalósítani.

Olyan élményekhez kapcsolódó kívánságokat várunk, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz lenne megvalósítani. (Kérünk, iphone-t, tabletet ne kérj, de híres külföldi sztárokkal sem tudunk összehozni.)

Szívesen közreműködünk abban, hogy egy napra tűzoltó legyél, vagy beülhess egy rendőrautóba, vagy személyesen megismerkedj egy megyebeli ismert emberrel, sportolóval. Ha valaki lovagolni szeretne, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani. Csupán azt kérjük, hogy idén is vedd figyelembe a kérésednél: járványhelyzet van.

Eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 19-ig, a [email protected] címre, vagy a Nógrád Megyei Hírlap Szerkesztőség, 3100, Salgótarján, Erzsébet tér 6. postacímre, „Gyermeknapi kívánságözön” jeligére.

Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot pedig még gyermeknap előtt teljesítjük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában