szponzorált tartalom

2021.04.15. 10:27

Ezek miatt vártuk a jóidőt! 3+1 családi program, ami miatt érdemes kimenni a szabadba

A hosszú tél után mindig felüdülést jelent amikor beköszönt a tavasz, és a kellemes melegben egyre több időt tölthetünk a szabadban. Ha Önnek is vannak gyermekei, biztosan tudja, hogy a langyos napsugarak simogatása, a D-vitamin bevitel és a madárcsiripelés hallgatása ilyenkor sokadlagos szempont: minden szülő legfőbb vágya, hogy az oly régóta bezárt gyerekek végre kiszabadulhassanak a levegőre.

kép 2 [HiData / Pepita.hu / nool.hu / 2021.04.14] Ezek miatt vártuk a jóidőt! 3+1 családi program, ami miatt érdemes kimenni a szabadba

Biciklitúra

Aki szeret két keréken kirándulni, annak tavasztól őszig számtalan lehetősége van, hogy csodálatos élményekkel gazdagodjon. A folyamatosan fejlődő kerékpárút hálózat országos szinten lehetővé teszi, hogy Ön és családja kerékpáron járja be hazánk legszebb vidékeit. Ideális program azoknak a családoknak, akik szeretik összekötni a testmozgást a vakációval. A megfelelő felszerelések beszerzésével akár egészen pici gyermekekkel is útnak indulhat, azonban ez esetben fokozottan kell ügyelni a biztonságra.

Csapatsportok

Foci, röplabda, kosárlabda és még sorolhatnánk. Rengeteg olyan csapatsport közül válogathatunk, amit kicsik és nagyok együtt is játszhatnak, ráadásul egy-két alapvető kelléken kívül nem kell hozzá semmi, csak egy kis zöld terület a kertben vagy egy sportpálya a szomszédos parkban. Ezek a sportok olyan szabadidős tevékenységek, amik egyszerre szórakoztatóak és fitten tartják az egész családot, miközben még “csapatépítésre” is kiválóan alkalmasak.

Vízi játékok

Ahogy melegszik az idő, egyre szívesebben telepszik az ember valamilyen vízpart közelébe. A forróbb napokon is aktív gyerekek számára pedig mi sem lehetne szórakoztatóbb, mint a vízi játékok! Sokan azonban olyan helyen élnek, ahol nincs belátható távolságon belül semmilyen strand vagy fürdő, egy balatoni nyaralás pedig drága, egy négytagú család számára kiváltképp. Egy medence megvásárlása sokkal jobb befektetés, és bár egy merevfalú medence egyszerre nagy kiadásnak tűnik, hosszú éveken át kiszolgál. Egy kerti medence mellett heverészni, miközben a gyerekek a vízben pancsolnak nevetgélve: az ideális nyári családi program!

Piknik

Akit nem hoz lázba sem a kerékpározás, sem a labda után rohangálás, sem pedig a műanyag medence partján pihenés, annak tudunk egy csendesebb programot! A piknikezés méltatlanul ment ki a divatból, pedig kiváló családi elfoglaltság, amit nem csak a szülők és a gyerekek, de akár a nagyszülők is együtt élvezhetnek. Családi születésnap vagy egy egyszerű hétvége: egy pléden falatozni, miközben a gyerekek a fűben játszanak, igazán pihentető élmény.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában