Hirdetés

2023.08.03. 12:57

Álláslehetőségek az egészségügy területén Székesfehérváron

Egészségügyi pozíciókra vonatkozó álláshirdetésekkel Székesfehérvár vonatkozásában is gyakran lehet találkozni. Ilyen pozíciók egyebek mellett a SzekesfehervarAllas.hu felületén is elő szoktak fordulni, vagyis mindenképpen érdemes erre a portálra is kiterjesztenie az álláskeresését annak, aki az egészségügyben helyezkedne el. A következőkben bemutatunk néhányat a visszatérő hirdetésekből!

PR cikk

Álláslehetőségek az egészségügy területén Székesfehérváron - SzekesfehervarAllas.hu

Forrás: SzekesfehervarAllas.hu

Egészségügyi asszisztens

Az egészségügyi asszisztensi pozíció már többször is megjelent a SzekesfehervarAllas.hu kínálatában, jellemzően egy székesfehérvári plazmaközpont révén. Itt a feladatokat olyan tevékenységek jelentik, mint például a vérplazma levétele, a vérplazma levételéhez szükséges gépek kezelése, a plazmaadáshoz kapcsolódó adminisztratív munkák elvégzése, a kollégákkal való folyamatos együttműködés, továbbá a felmerülő problémák mielőbbi megoldása. Keresik a részmunkaidős egészségügyi asszisztenseket Székesfehérváron.

A pozíció betöltéséhez jellemzően egészségügyi szakképesítésre és működési engedélyre is szükség van. Emellett pedig a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt jelentőséggel bír a pozitív kisugárzás, a pontos és szabálykövető magatartás, a csapatjátékos attitűd, valamint nem utolsósorban a nagyfokú empátia. 

Donorvizsgáló orvos

A donorvizsgáló orvos pozíció ugyancsak több alkalommal szerepelt már a székesfehérvári állásportál kínálatában. A hirdető ezen munkakör esetében is ugyanazon plazmaközpont volt, aminek értelmében a feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint például a plazmaadók fizikális vizsgálata, a plazmaadáshoz kapcsolódó alkalmasságuk megítélése, a vérkép és vitális paraméterek kiértékelése, az orvosi felügyelet biztosítása, illetve a különböző adminisztratív munkák elvégzése. 

Az esélyes pályázáshoz pedig általános orvosi diploma, orvosi működési engedély és felhasználói szintű számítógépes ismeret volt az alapvető követelmény. Ezenkívül a személyes tulajdonságok kapcsán a pozitív kisugárzás és a kiváló kommunikációs képesség volt még nélkülözhetetlen a helytálláshoz. 

Recepciós

Recepciós pozíciókat természetesen egészségügyi intézményekben is van lehetőség betölteni, ezek megjelenésére pedig már a SzekesfehervarAllas.hu esetében is volt példa. Egy ilyen jellegű recepciós munkakör ellátásakor a feladatokat általában a bejövő telefonok és e-mailek kezelése, a postai küldemények előkészítése és feladása, az érkező vendégek útbaigazítása, a különböző nyilvántartások vezetése és a kollégák munkájának támogatása jelenti. 

Ezek elvégzéséhez pedig általában legalább középfokú végzettségre van szükség, amelynek kapcsán kifejezett előnynek számít az egészségügyi képesítés. Emellett fontos lehet még a legalább felhasználói szintű számítógépes ismeret, a hasonló területen szerzett tapasztalat, továbbá a kiváló helyzetfelismerő és problémamegoldó képesség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában