Hirdetés

2022.11.18. 09:47

Kanapé-shop: 6+1 kényelmi funkcióval hívogat az új ágyazható kanapé

Álmai kanapéját keresi? Irány a kanape-shop.hu! A kiváló minőségű, kényelmes és kárpitozott bútorok online boltjában a vásárlók immár az új ágyazható Naro kanapét is megrendelhetik, mely egyetlen mozdulattal pihenéshez és alváshoz is könnyedén átalakítható. Tippjeinkkel megmutatjuk, miért érdemes e terméket választani.

(x)

A kanape-shop.hu nem véletlenül vált a kárpitos bútorok specialistájává, hiszen szakképzett gárdája már több mint húszéves belföldi és nemzetközi bútorgyártási- és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik az alváskultúra területén. Online üzletükben megnyerő érték-ár arányban és széles választékban kínálnak kanapékat, sarokgarnitúrákat, foteleket és kárpitozott ágyakat, melyeket vevőik egyedi ízléséhez és a szoba méretéhez is rugalmasan alakítanak.

Sila Dan Design táskarugós kanapéágy

Kínálatukban találhatók ágyazható kanapék is, melyek szintén többféle stílusban és ezer színben variálhatók. Az új Naro kanapéágyat számos kényelmi és extra funkcióval ruházták fel, mely garancia a hatékonyságra és tökéletes pihenésre.

  • A modulárisan összeállítható Naro kanapéágy modern kialakítással, állítható fejtámlákkal rendelkezik, mely hozzájárul a kiváló pihenés biztosításához.
  • Az ágyazható kanapé egy elegáns nappalinak praktikus kellékévé válhat, mely rendelhető akár mindennapos alvásra alkalmas matracos ággyal is.
  • A Naro ülőgarnitúra egyedi kialakítása tökéletesen passzol a 21. század lakberendezési trendjeihez. A 36 elemből álló fekhely egyedülálló karakterét az elegáns varrás és a steppelés még tovább emeli, míg a széles karfák a fokozott kényelmet szolgálják.
  • Az alvási funkcióról a Nova System rendszer mechanizmusa gondoskodik: e tulajdonság teszi lehetővé azt, hogy használója egyszerűen, egyetlen gyors mozdulattal ággyá alakítsa az ülőhelyet, miközben az nem veszít ülőfelületének kényelméből sem.
  • A fekvőfelület kényelme érdekében egy 14 centiméter magas matracot választhat az ügyfél három verzióban, melynek szélessége – 123, 143, 163 centiméter – a kanapé nagyságától függ.
  • A modulok használata lehetővé teszi, hogy a kanapét bármilyen belső térbe beillessze a vásárló.  A Naro modellt személyre szabott igények szerint gyártják le, így rendelhető klasszikus 3-2-1 változatban, L- vagy U-alakú sarokgarnitúrának, de háromszemélyes formában is.
  • Egyes elemek tárolóval is rendelkeznek, mely ágyneműgarnitúra elhelyezésére is alkalmasak.

Egy kanapé vásárlása előtt azonban mindenkiben felmerülhet a kérdés, melyik terméket is válassza otthona új ékének. A felvetés jogos, hiszen egy személyre szabott termék csodálatos erővel bírhat: szinte magához csalogathatja a családtagokat és a vendégeket. Ahhoz azonban, hogy a kényelem és a hatékonyság varázsa biztosan életbe lépjen, több szempontot is érdemes figyelembe venni a rendeléskor.

  • Mindenekelőtt érdemes átgondolni, milyen szerepet töltene be odahaza az új bútor. A Nova System rendszerrel ellátott Naro kanapéágy kiváló választás, ha sokszor fogad vendégeket, ha a pihenés mellett mindennapos alvásra is használná, de a tévénézéshez is extra kényelembe helyezkedne.
  • A szoba nagyságát és elrendezését is érdemes mérlegelni a választáskor: a shop kanapétervező szolgáltatásával azonban megnézheti, hogyan mutatna az adott modell a saját otthonában.
  • Figyelni kell a bútor praktikus elhelyezésére, de a színvilág, a kárpitozás és a párnázottság megválasztása is fontos a tökéletes összhatás eléréséhez. A weboldalon a választott bútorhoz hangulatos kiegészítőket is kínálnak megannyi színben és kivitelben.
  • Az extra kényelemhez célszerű az állítható fejtámlákkal felszerelt termékeket választani, ez esetben a Naro kanapéágy szintén jó opciónak bizonyulhat.
  • A minőség és a megbízhatóság kérdését sem szabad szem elől téveszteni, az online bolt valamennyi bútordarabja minőségi vizsgálaton esik át.
  • Mielőtt pedig az új ülőbútor kárpitjának a típusát kiválasztaná, tegye fel a kérdést, hogy a zsákszerű kárpitot vagy a fénylő bársonyt részesíti-e inkább előnyben.
LS-Lima ágyazható sarokkanapé

Egy személyre szabott, jól megtervezett Naro kanapéágy vásárlásával nem csupán álmai bútorát szállítják házhoz Önnek, hanem a páratlan kényelmet és az elégedettséget is.

Asti kanapé

A kínálatából több kanapé Budapest Reményi Ede utcájában személyesen, előre egyeztetett időpontban is megtekinthető a webshop bemutatótermében. Egy személyre szabott, jól megtervezett Naro kanapéágy vásárlásával pedig nem csupán álmai bútorát szállítják házhoz Önnek, hanem a páratlan kényelmet és az elégedettséget is.

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában