Szponzorált tartalom

2022.09.20. 00:00

Négy tipp egy elektromos kerékpáros kiránduláshoz

A biciklizés szerelmesei tudják milyen az az érzés, amikor a hajukba kap a szél, amikor a mozgás öröme összekapcsolódik a látvány szépségével, amikor a kilométerek szinte észrevétlenül fogynak el. Ezek azok a momentumok, amiket bárki, bármikor megtapasztalhat. Még akkor is, ha esetleg idáig úgy tűnt, hogy a kerékpározás csak az igazán kisportolt bringásoknak jó választás. Ez ugyanis egy cseppet sem igaz, pláne azóta nem, amióta az elektromos biciklik hasítanak!

Forrás: exisport.hu

1. Hegyre föl, völgybe le!

Sokak szívfájdalma, hogy a meredek, íves emelkedőket nem tudják meghódítani. Van az a terep, ez kétségtelen, ami túlságosan kaptatós, viszont az elektrobiciklik számára nincsen lehetetlen! A kormányon lévő panel közbenjárásával könnyedén beállítható menet közben a rásegítés mértéke. Így aztán, amikor kezd nehézzé válni a pedálozás, akkor leszállás vagy visszafordulás helyett végre egy vadonatúj perspektíva mutatkozhat meg: a könnyed továbbhaladás! Igen, akár fel a hegy csúcsáig!

Hölgyek gyakran kérdezik, hogy ez akár nekik is elérhető? Miért ne? Hiszen pont ez a fajta szabadság a lényeg, hogy bárki, erőnléttől függetlenül átélhesse azt az utánozhatatlan tapasztalást, hogy milyen meghódítani akár még a távoli hegyek csúcsait is. Ez egyáltalán nem utópia, hanem a nagyon is kézzel fogható, pedállal hajtható valóság!

2. Tízesével jöhetnek a kilométerek?!

Az elektrobiciklik hosszú távon szolgálhatnak hűséges, megbízható társakként. Szóval nemcsak a hegyek felfedezéséhez kitűnőek, hanem mondjuk a kifejezetten hosszú távok legyűréséhez is ideálisak. Amikor már kezdene kicsit fárasztóvá válni az egész, akkor az energiafröccs jóvoltából új lendület nyerhető! Így igazán könnyű a holtponton túllendülni!

3. Széllel szemben!

A szembeszél finoman szólva sem túlságosan kedvező természeti jelenség biciklin ülve. Kivéve, ha az elektromos rásegítés adott. Jöhetnek a szélrohamok, mindez mit sem számít, lévén a gördülékeny előrehaladás borítékolható!

4. Bárhol és bármikor!

A fentieken felül nincs az az élethelyzet, amikor ne lenne jó választás ez a környezetbarát, modern és időtálló technológia! Szóval hajtásra fel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában