Hirdetés

2021.12.17. 12:59

Bosch vagy Miele szárítógépet érdemes online megvásárolni?

Forrás: pixabay

A Miele és a Bosch német cégek, amelyek a szárítógépek szakértőivé váltak. Mindkettő vállalat hosszú sikertörténetet mondhat magáénak az ilyen típusú készülékek kiváló tervezésének köszönhetően. Alábbi összefoglalónkban ismertetjük a két márkát a legfontosabb jellemzőkkel, hogy segítséget nyújtsunk a legjobb szárítótípus megvásárlásához.

A nívós Miele szárítógépek

A Miele a kezdetektől fogva kiemelkedik hőszivattyús szárítóival, amelyekkel a Bosch szárító gépeihez képest akár 60 százalékot is megtakaríthatunk az áramszámlán, valamint csökkenthetjük a ruhák kopását.  A Miele mosó- és szárítógépek igen drágák, jellemzően 200 és 500 ezer forintért vásárolhatunk ilyen gépeket a hazai webáruházakban. A márka szárítógépének kiváló hírneve van. A Miele berendezéseinél precíziós tervezést alkalmaznak, és szigorú tesztelésen esnek át. Az eredmény az, hogy míg a legtöbb vállalat akár 10 éves élettartamot is kínál gépeinek, addig a Miele lenyűgöző 20 évet biztosít.
A Miele még saját mosószer-rendszerrel rendelkezik. A cég TwinDos rendszere három hónapig tárolja a mosószert, valamint a nem klórozott fehérítőt, majd minden ruhamosáskor kis mennyiségben kiadja. Ezzel elkerülhetjük a mosás egyik lépését, és megszűnnek a bizonytalanságok a használandó mosószer mennyiségével kapcsolatban. A legújabb Miele W1 alátétek egyedi 1600-as fordulatszámú motorral rendelkeznek. A hihetetlenül magas centrifugálási sebességnek köszönhetően a nedvesség hatékonyabban távolítható el, lerövidítve a szárítási időt.
Az AddLoad segítségével pedig élvezhetjük azt a segítséget, hogy a program elindítása után még tehetünk be további ruhákat a szárítógépbe.  Mindezek mellett a legtöbb típuson a kijelzőn megnézhetjük a tevékenységgel kapcsolatos hátralévő időt. Ennek értelmében akkor indítjuk el az adott programot, amikor csak szeretnénk.

A Bosch szárítógépek előnyei

A Bosch Serie 4 modelleket akár 200 ezer forintért is megvásárolhatjuk. A hőszivattyús szárító úgynevezett „Self Cleaning” (öntisztító) kondenzátornak köszönhetően a szárítás hatékony lesz, mindez rendkívül elenyésző fogyasztás mellett. A különleges dobkialakítás megvédi a ruhaneműt és kifogástalan szárítást tesz lehetővé anélkül, hogy a ruháink meggyűrődnének. A készülék zajszintjét tekintve csendesnek (65 dB) mondható.
Az oldalfalak forradalmi AntiVibration kialakítása következtében a rendszer hatékonyabb stabilitást eredményez, és ezáltal megszűnnek a rezgések. Mindezek mellett a tökéletes szigetelés eredményeképpen a zajkibocsátás mérséklődik, így ezek a Bosch szárítógépek nagyon csendesek, még a centrifugálási tevékenység folyamán is.

Egyszerű csatlakozás

A Miele a WiFiConn@ct alkalmazást kínálja mobileszközökhöz, amely megmutatja a szárítási vagy mosási ciklusok állapotfrissítését. Az applikáció azt is jelzi, ha a mosószer kifogy, így lesz időnk online rendelni.

A Bosch intelligens opciója a Home Connect, amely lehetővé teszi egy alkalmazás segítségével a folyamat figyelését és a gép vezérlését. A márkához tartozik egy Easy Start Assistant, amely mosási ciklust javasol a töltethez, és lehetőségeket kínál a foltok eltávolítására. A Home Connect alkalmazásával a Bosch minden termékkategóriában összekapcsolja háztartási készülékeit, és lehetővé teszi felhasználói számára, hogy a „smart” technológiát beépítsék életükbe most és a közeli jövőben egyaránt.

Összegzés

Elmondhatjuk, hogy ezek az európai márkák kiváló választási lehetőséget biztosítanak a ruháink gyors szárításához. Vásárlás előtt célszerű alaposan körülnézni a hazai online boltokban, és nagyon figyeljünk oda a termékgaranciára, mert meghibásodás esetén sok bosszankodástól kímélhetjük meg magunkat.  Ahogy láthattuk, a Bosch bizonyította általános megbízhatóságát és minőségét. Ha tudunk áldozni több pénzt, akkor a Miele termékek kivételesek a legjobb tulajdonságokkal, amelyeket megtapasztalhatunk, amikor a számunkra megfelelő szárítógépet kívánjuk megvásárolni.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában