szponzorált tartalom

2019.05.02. 14:44

VI. Günzer Tamás Halnapok Villányban

A kora tavasz a jó bor mellett az ízletes halak kedvelőit is Villányba csábítja, ahol május 3-5. között immár 6. alkalommal várja a kifinomult gasztronómia szerelmeseit a Günzer Tamás Halnapok rendezvénysorozata.

Az előző esztendők sikere alapján biztosra vehető, hogy most is mind a tíz ujját megnyalja majd, aki ellátogat Villányba, ahol az 6. Günzer Tamás Halnapok keretében ezúttal is a Kopácsi Halfőző Mesterek remekei kerülnek terítékre – és mert a hal, amint tudjuk, úszni kíván, a torkukat Günzer Tamás és GNZR borok legnemesebbjeivel öblíthetik majd le a résztvevők.

Egy igazi borvidék-látogatás nem lenne teljes anélkül, hogy betekintenénk a legendás barrique-érlelő pincék mélyére is, ahol szokás szerint Günzer Tamás és Günzer Roland kalauzolja majd végig szakszerű vezetéssel a látogatókat – akik természetesen ott rögtön bele is kóstolhatnak a dél-baranyai borvidék napérlelte gyümölcseinek legfinomabbjaiba.

A borkóstolás és ételkülönlegességek mellett számos program színesíti a rendezvényt, így élőzenét hallgathat, traktoros Ördögárok-kalandtúrán zötyöghet az idelátogató – és hangsúlyozandó, hogy a felnőtteknek szóló programok idején a gyerekek játszósarokban múlathatják az időt.

A rendezvényre a belépés ingyenes!

Cím: 7773 Villány, Baross Gábor utca 104.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában