hirdetés

2020.06.29. 14:30

Megnyitotta új üzletét a Silver Tüzép

Folyamatos fejlesztés, bővülő eszközpark, növekedő gépjárműflotta, modernizálás, szakmai felkészültség és minőség – mindezen alapfilozófia mentén működik immár tizenegy éve a Silver 2009 Építő és Szolgáltató Kft., mint komplex építőipari szolgáltató. A bővülést előtérbe helyezve a cég egy esztendeje üzemelteti tüzép telepét Salgótarjánban, ahol nemrég nyitotta meg új, bemutatóteremmel bővített üzletét.

P. K.

Az egyéves Silver Tüzép a napokban egy teljesen felújított és bemutatóteremmel bővített üzletet nyitott Salgótarjánban, a Rákóczi út 75. szám alatt. – Az új bolthelyiséggel a telephely 8000 négyzetméterre bővült, s az eddig is komoly raktérkészlet számos új termékkel gazdagodott. A tüzépen egyebek mellett padló- és falburkolatok, tetőlemezek, falazóelemek, színező- és alapvakolatok, valamint hidegburkolási termékek között válogathatnak a látogatók – mondta Deák Attila, a Silver 2009 Építő és Szolgáltató Kft. ügyvezetője.

Hozzátette: kuriózumként immár design beltéri ajtókat is kínálnak, amelyre eddig nem volt példa Nógrádban. A vevőknek a beépítést is biztosítják. Emellett a folyamatosan bővülő gépjárműflotta lehetővé teszi a termékek házhoz szállítását, de a helyszínen minőségi vakolatot is azonnal ki tudnak keverni a szakemberek. A telephelyen kialakított mintaudvar üdítő látványt nyújt az érdeklődőknek, ahol a szépen lerakott tetőcserepek és a térkövek rendre csalogatják a vásárlók tekintetét.

Deák Attila a vállalatot 2009 nyarán tapasztalt és fiatal közgazdászként, mindössze 25 évesen alapította. – A célom az volt, hogy egy olyan versenyképes, minőségi és komplex építőipari szolgáltatást nyújtó céget hozzak létre, amely meghatározó irányt képviselhet a salgótarjáni kistérségben. Motivált, hogy a középvállalkozás a saját piacán kiemelkedő sikereket érjen el, s hogy ezzel hosszú távon is maradandót és értékes márkát alakítsak ki a szülőmegyémben – mondta az ügyvezető.

A cég generálkivitelezéssel; műemléktemplomok, közintézmények, társas- és családi házak teljes körű felújításával; üzletek és gyárak szervizelésével; valamint homlokzati állványok bérbeadásával foglalkozik. A felmerülő piaci igényekhez alkalmazkodva 2014-től már fenyő fűrészáru, míg 2016-tól homlokzati hőszigetelő-rendszerek kereskedelmével is kibővültek. S ezt követően sem volt megállás: egy éve már az építőanyagok széles választékát kínálják salgótarjáni telephelyükön, a Silver Tüzépen. E sokszínű tevékenységgel a kft. az elmúlt évtizedben Nógrád megye meghatározó építőipari szolgáltatójává vált. Munkatársaik szakmai felkészültsége, segítőkészsége és tapasztalata garanciát kínál arra, hogy a beruházás kivitelezése minőségi formában történjen.

A széles megrendelői körrel büszkélkedő, komplex építőipari vállalkozás mintegy hatvan munkavállalót foglalkoztat, míg a tüzépen tíz embernek biztosít munkát. A fejlesztésekkel és ingatlanbővítésekkel folyamatos a munkahelyek teremtése. A vállalkozás új színt visz Salgótarján életébe, miközben a folyamatos fejlődésre törekedve kielégíti az építőpari igényeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!