Lmbtq-ideológia

2021.12.02. 22:48

Varga Judit: meg kell fékezni a gyermekeket célzó agresszív szexuális propagandát (videó)

Kitartunk amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát – írta csütörtökön a Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy Európában elsőként a magyarok mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak minderről.

Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel? – tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: élő, megkötött szerződéseink vannak azokra a forrásokra, amik járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban – fűzte hozzá.

A tárcavezető felidézte: míg 2015-ben azért támadták Magyarországot, mert megvédte a határait, most azért indítottak hadjáratot, mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert megállítjuk a genderőrületet iskoláink, óvodáink kerítésénél – fogalmazott.

Varga Judit jelezte, a nyáron indított támadássorozat csütörtökön újabb fejezetéhez érkezett: az Európai Bizottság (EB) a kötelezettségszegési eljárást további szakaszba léptette Magyarország ellen, az uniós joggal összeegyeztethetetlennek bélyegezve a magyar gyermekvédelmi törvényt.

A miniszter rögzítette: az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós szerződés szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozik – hangsúlyozta.

Szavai szerint hiába fejtette ki a kormány részletesen, jogi érvek mentén álláspontját, azt az EB rendre figyelmen kívül hagyja és egyből ideológiai hadviselésbe kezd. Varga Judit bejegyzésében a leghelyesebbnek azt nevezte, ha az emberek népszavazáson döntik el a vitát.

Európában elsőként a magyarok mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak minderről. Más országokban a balliberális politikai elit dönt a kérdésben az emberek megkérdezése nélkül – fogalmazott.

Egyúttal azt írta: kitartanak amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát és – mint írta – ebben az álláspontunkban a Nemzeti konzultáció is megerősített minket, hiszen a válaszadók 97 százaléka értett velünk egyet.

A miniszter leszögezte azt is, hogy Magyarország meg kívánja és meg is fogja védeni kultúráját, nemzeti identitását és ebből fakadó családi értékeit. Mint szabad és független országnak, ezt a jogot az uniós és nemzetközi jog egyaránt garantálja – tette hozzá.

Borítókép: Varga Judit konferencián Budapesten 2021. november 25-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában