adok-kapok

2018.04.19. 11:02

Többségünket már meg sem lepi az ellenzék köreiben megnyilvánuló fizikai erőszak

Az április 8-i választási kudarc után pár nappal az LMP két politikusa, Hadházy Ákos és Sallai Róbert Benedek egymásnak esett. Olvasóinkat arról kérdeztük, mit szólnak ehhez.

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: favorita1987

A válaszadók több mint fele, 51 százaléka csak legyintett, mondván, hogy a magyar ellenzéknek már rég annyi, már korábban kiütötte magát, ez az eset nem oszt, nem szoroz a helyzetükön. Őket ez az újabb színjáték bizonyára már meg sem lepte.

[eweb-voting id="2197663"]

Nem úgy a válaszolók legkisebb, mintegy 10 százaléknyi csoportját, akik épp az LMP-től nem várták volna ezt a színvonalat. Jegyezzük meg: ha komolyra fordítjuk a szót, valószínűleg mindnyájan jobban szeretnénk, ha egy bizonyos színvonal fölött maradna a magyar politikai, azon belül még a magyar ellenzéki élet is.

A viccesebb válaszlehetőségeket választók 39 százalékot értek el, ők nem bánják, ha a politikusok olykor elnáspángolják egymást, sőt kimondottan örülnek a pankráció megújulásának. Azért azt talán ők sem szeretnék, ha az ukrán parlamenti jelenetek játszódnának le a magyar Országgyűlésben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában