Emberölés

2017.10.04. 15:51

Meghalt a Tatabányán bántalmazott idős hölgy

A kedden elhunyt 87 éves hölgyet még vasárnap érte a támadás Tatabányán egy családi házban, amikor elvették a pénzét. A rendőrök hétfőn fogták el V. György 19 éves tatabányai lakost és társát, akiket azóta gyanúsítottként hallgattak ki. Ők jelenleg bűnügyi őrizetben vannak, ahonnan előzetes letartóztatásba kerülhetnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – folytat büntetőeljárást a már őrizetbe vett V. György 19 éves tatabányai lakos és társa ellen – olvasható a police.hu oldalán megjelent rendőrségi tájékoztatásban.

V. György gyanúsított vasárnap Tatabányán, egy családi házban bántalmazta az idős asszonyt, majd tőle készpénzt tulajdonított el. A megszerzett értékkel együtt az épületből elmenekült. A bántalmazott idős asszonyt a szomszédok találták meg. Hozzá azonnal mentőt hívtak, akik a kórházba vitték. A helyszínen erőszakos bűncselekmény nyomai voltak láthatóak, ezért értesítették a rendőröket. A rendőrök azonnal megkezdték a nyomozati cselekmények végrehajtását – írja a police.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Tatabányai Rendőrkapitányság rendőreivel együttműködve adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek során a két férfit elfogták és őket hétfőn délután előállították.

A gondos orvosi ellátás ellenére kedden a kórházban életét vesztette a 87 éves sértett.

V. Györgyöt és a társát a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őket bűnügyi őrizetbe vették, ahonnan a rendőrök előterjesztésére előzetes letartóztatásba kerülhetnek.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában