kis híján tragédia

2019.07.24. 18:32

Lövöldözés volt egy kecskeméti áruházban

Puskával akart végezni szerelmével a vadász.

Rendőrök lepték el és zárták le az Alföld Áruház előtti Deák Ferenc teret, valamint a mögötte található parkolót szerda délután.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába július 24-én 16 óra 7 perckor bejelentés érkezett, miszerint lövés dördült el egy kecskeméti áruházban.

A baon.hu információi szerint egy férfi ki akart végezni a nőt. Egy szemtanú elmondta, a férfi 22 éven át az élettársa volt a boltban dolgozó nőnek, azonban a nő három héttel ezelőtt szakított vele. Helyi információk szerint a férfi már a kapcsolatuk során is többször agresszív volt, akadt olyan is, hogy testileg bántalmazta.

Állítólag a férfi az elmúlt három hétben többször is életveszélyesen megfenyegette a nőt, vélhetően nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele, sőt testőrt is fogadott emiatt maga mellé.

Mint a baon.hu megtudta, a férfi egyébként vadász, és a sörétes puskájával ment be az üzletbe, azzal a szándékkal, hogy végez a nővel. Információk szerint a nő gázsprével a férfi felé fújt, erre a férfi lövést adott le, de az mellément.

Ezután a nő testőre leteperte a férfit, majd az áruház biztonsági őreivel visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A történtek során senki nem sérült meg – írja közleményében a rendőrség.

Borítókép: baon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában