ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS

2017.10.21. 19:37

LMP: a Fidesz víziókkal foglalkozik és nem a dolgával

Az LMP szívesen meghallgatná Deutsch Tamást arról, hogy emberek százai halnak meg kórházi fertőzésekben, a minimálnyugdíj 28 500 forint és Szekszárdon a szülőknek maguknak kell egy osztályterem kifestését megoldani.

Deutsch Tamás szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, miközben Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje nagy energiákkal próbál úgy tenni, mintha nem is ismernék a Soros-tervet, addig Meszerics Tamás, az ellenzéki párt EP-képviselője szavazataival támogatja annak megvalósulását. A Fidesz politikusa arra kérte Szél Bernadettet, kérdezze meg párttársát, miért segíti a Soros-terv végrehajtását.

Az LMP közleményében az áll, szívesen meghallgatnák Deutsch Tamás szavait arról, „hogy lehetséges az, hogy a Fidesz kormányzásának hetedik évében emberek százai halnak meg kórházi fertőzésekben”, a minimálnyugdíj 28 500 forint és Szekszárdon a szülőknek maguknak kell egy osztályterem kifestését megoldani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában