A nemzetek Európája felé

2018.12.08. 22:00

Leslie Mandoki: a Fidesz politikáját erősítheti a CDU új elnöke

A Fidesz politikáját erősítheti az európai színtéren a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke – mondta a Németországban élő Leslie Mandoki zenész, producer szombaton egy tévéinterjúban.

Budapest, 2017. július 31. Leslie Mandoki (Mándoki László) magyar származású német zenész, zenei rendezõ, producer 2017. július 26-án egy fõvárosi kávézóban, ahol interjút adott a Magyar Távirati Irodának. A ManDoki Soulmates koncertje augusztus 8-án a Budapest Parkban tisztelgés a másnap kezdõdõ 25 éves Sziget fesztivál elõtt, az esten Bródy János és Charlie is fellép. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Mohai Balázs

A zenész a CDU hamburgi tisztújító kongresszusán az őt kérdező M1 csatornának elmondta, Annegret Kramp-Karrenbauer, az új elnök garanciát jelent arra, hogy a párt újra a nemzetek Európájának elvét erősíti majd.

A mai eredmény nagyon pozitív a magyar népnek

- hangsúlyozta a zenész, hozzátéve, most az a lényeg, az európai parlamenti (EP-) választásokon is ez az elv erősödjön.

A visegrádi országcsoport ma Európa második legnagyobb gazdasági hatalma

- mutatott rá a művész. Közölte, nem hiszi, bárki támadni merné a közösséget.

Szerintem Helmut Kohl Európáját fogjuk látni, ami nagyon pozitív lenne, ahol az összes állam, a nemzetek, a nemzeti állam erősödik, és mindenki a sajátosságait hozza be a közösségbe – mondta.

Borítókép: Leslie Mandoki (Mándoki László) magyar származású német zenész, zenei rendező, producer 2017. július 26-án egy budapesti kávézóban

MTI Fotó: Mohai Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában