Ország-világ

2020.10.13. 18:39

Lengyel László: a „legnyomorultabbak” szavaznak a Fideszre

A köztudottan baloldali politológus a Klubrádió műsorában szidalmazta a Fidesz szavazóit.

Lengyel László baloldali politológus a Klubrádió műsorában szidalmazta a Fidesz szavazóit. Szerinte a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre. A baloldal képtelen méltósággal tudomásul venni a vasárnapi borsodi időközi választási vereséget írja az Origó.

Lengyel László baloldali politológus szerint a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre a falvakban, de nem csak ezt mondta. Kijelentette, hogy a falvakban és a kisvárosokban a kormánynak áll a zászló, ebben most már tendencia van, ez nem újdonság. Az, amit a kormány a városoknak próbál nyújtani, az nulla, a szomorúbb, hogy amit az ellenzék a falvaknak nyújt, programban, gondolkodásban, hogy mi a jövőjük, az is nulla közölte.

Ő nem látja, hogy az ellenzék mit tudott volna mondani ezeknek az egyébként szerinte nyomorult falvaknak. Lengyel azt is mondta: furcsa dolog, hogy a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre, csak onnan remélnek anyagiakat, az ellenzéktől egyáltalán nem remélnek semmit – olvasható az Origó cikkében.

Az Alapjogokért Központ mindezt így kommentálta:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában