Rejtett kamera

2019.07.05. 10:11

Kukkolta zuhanyzó hölgyvendégeit egy szállásadó

Szállást adott, de közben rendszeresen megleste a csinos hölgyeket a Balatonnál egy ingatlantulajdonos, ám leleplezték az üzelmeit.

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Ruslan Galiullin

Két húsz év körüli lány néhány napja belföldi turistaként érkezett a Balaton Soundra, és a balatonboglári hatlakásos épületben szállt meg – kezdte beszámolóját a Sonline.

A fesztiválon töltött nap után

az esti zuhanyozás közben vettek észre lyukakat a fürdőszoba falában, amelyeket papírfecnikkel igyekeztek betömködni, de a papírgalacsinok kiestek.

Ekkor alaposabban megnézték, s

azt látták, hogy egy kicsi kamerát rejt a fal.

Ezek után felháborodásukban a rendőrséghez fordultak – fogalmazott a lap.

A helyszínre kiérkező rendőrök a ház szervizfolyosóján elfogták a ház tulajdonosát, egy 51 éves férfit, akit előállítottak a fonyódi rendőrkapitányságra.

Tiltott adatszerzés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók

a házkutatáson több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, és számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le.

A portál értesülései szerint

a férfi beismerte a tettét, és elmondta, hogy kukkolni akart, de a felvételeket nem hozta nyilvánosságra, csak összegyűjtötte a saját szórakoztatására.

A szálláshely eddig telt házzal futott a nyári szezonban, de a botrány után sokan kiköltöztek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában