Ország-világ

2021.09.08. 19:26

Kocsis Máté: nehéz lehet a bukott Gyurcsánynak

Európában olyan böszmeséget még senki nem csinált, amilyet ő.

Előbb ez a fránya petíció (pár nap alatt százezrek aláírásával), most meg ez film? Az áldóját! – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

Hozzátette: nehéz lehet a bukott miniszterelnöknek, amikor kezd összeomlani az emberek feledékenységére épített kampánya. Nagyon nehéz, a teringettét!

És hiába csodálkozik rá az orrméretére, nem amiatt készül a film, hanem azért, hogy emlékeztessen mindenkit a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire. A bűnökre, amiket piros tornacipős idétlenkedéssel próbál meg nem történtté tenni. A szétrabolt, kiárusított országra, a devizahitelekbe hajszolt családokra, az elvont bérekre, az elvett nyugdíjakra, a leépített iskolákra, kórházakra. Hogy emlékeztessen mindenkit a kormányprogrammá emelt hazugságokra, az azt követő jól szervezett, hatalomféltő állami erőszakra, vérre, és végül a teljes bukásra – írta Kocsis Máté.

Már nincsen sok választása. Azért nincs, mert elk...rta. Nem kicsit, nagyon. Európában olyan böszmeséget még senki nem csinált, amilyet ő. Nyilvánvalóan végighazudta az elmúlt másfél-két évet is, épp ezért kell minden erőnkkel megakadályozni, hogy újra a hatalom közelébe kerüljön!

ELK RTUK – a film, amit annyian el akartak hallgattatni. Bemutató a Gyurcsányi vérfürdő 15. évfordulóján! – zárta bejegyzését a fideszes politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában