Ország-világ

2020.12.07. 17:49

Kocsis Máté: hazudott a baloldal a parlamenti bizottsági ülésről

A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán is hangot adott felháborodásának.

Hazudtak a baloldali képviselők az EU konzultációs testület ülésén elhangzottakról – írta a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„A ma reggeli EU konzultációs testület ülésén jelen voltam a parlament delegációs termében, amit utána a baloldali képviselők mondtak az ott elhangzottakról, vegytiszta hazugság. Tették ezt úgy, hogy erről a fórumról nem lehet tájékoztatást adni, mert zárt ülésnek minősül” – írta Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője felsorolta a legnagyobb hazugságokat:

A „nagyon harcos” Jakab Péter a közel kétórás értekezleten egyszer sem szólalt fel, egyet sem kérdezett a miniszterelnöktől. Amit kint elmond, bent nem merte

Varju egyetlen rövid kérdését a miniszterelnök megválaszolta, tovább nem kérdezett, mert a válasz egyértelmű és érthető volt. (Talán még számára is.)

A legízléstelenebb hazudozó Szabó Tímea, aki olyan állítást tulajdonított a miniszterelnöknek, amit ő nem mondott. Szabó hazudott az EU-s hitelfelvétel kérdésében is, amivel a kormány sem ért egyet, és hazudott „a családonként egymillió forintot vesznek el” állításával is.

Tóth Bertalan halovány felszólalása sem arról szólt, amiről szegény később beszélt. De őt megértjük, neki jobban fő a feje Gyurcsány miatt, mint Orbán Viktor miatt„ – zárta a felsorolást Kocsis Máté, majd levonta a tanulságot:

Kedves elvtársak! Ki is hazudik pontosan? Nem akarnak maguk mást, csak szolgalelkűen teljesíteni a brüsszeli kéréseket, kiszolgálni az ottani migránspolitikát. Ez a hazaárulás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában