Egy csalódott jobbikos tanácsa

2018.03.25. 12:06

Kemény üzenetet kapott Vona Gábor (videó)

Mi történt a volt jobboldali párttal? - firtatják egyre többen.

Budapest, 2018. február 20. Vona Gábor, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón ismerteti pártja választási programját a budapesti Prestige hotelben 2018. február 20-án. MTI Fotó: Mónus Márton

Határozott hangvételű videót tett közzé a Miért nem szavazok a Jobbikra nevű Facebook-csoport. A felvételen egy korábbi csalódott jobbikos, aki többször is feltűnt Vona Gábor kampánykörútján, a Jobbik egyik plakátjára ezt ragasztotta fel: „Simicska párt”.

Egyre több jobbikosban merül fel a kérdés: mi történt az egykor jobboldali, nemzeti radikális és euroszkeptikus eszméket valló párttal? Legtöbbjüknek egyáltalán nem jön be a baloldali és a Simicska-féle fordulat – írja a videóról szóló beszámolójában a Magyar Hírlap.

„Sokkal jobban járnál, ha megfognád a pénzt, amit Simitől kaptál, beraknád egy bőröndbe, és a családoddal együtt békében élhetnél a világ másik oldalán”

- hangzik el az alábbi felvételen:

„Gábor! Már csak videóüzenetben tudok hozzád szólni, mivel arra utasítottad a testőreidet, hogy akár erőszakkal is tartsanak távol a rendezvényeidtől, hogy ne lehessen neked kellemetlen kérdéseket feltenni” – üzent a kiábrándult jobbikos a Facebookon a pártelnöknek.

A korábbi Jobbik-szimpatizáns a videóban elmondta: mivel kérdéseiket nemigen tehetik fel a pártelnöknek, ezért plakátkampányba kezdenek – egészen addig, amíg le nem mond.

Borítóképünkön Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje

MTI Fotó: Mónus Márton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában