résen lenni

2021.10.06. 12:45

Fidesz: a baloldal ismét elszabadítaná a rezsiárakat!

Bár a magyar emberek a rezsicsökkentésnek köszönhetően nem érzik, az energiaárak elszabadulása egyre súlyosabb problémát okoz Európában – jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Böröcz László videójában kiemelte: mostanra történelmi rekordot döntött a gáz ára; Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Svédországban, és a szomszédos Romániában is „iszonyatos sebességgel” emelkedik a rezsi ára.

„A magyar családokat most védi a rezsicsökkentés, de ne legyen kétségünk, a baloldal ismét teljesen elszabadítaná a rezsiárakat”

- fogalmazott Böröcz László, hozzátéve, hogy a baloldalt az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki a kormányzása alatt a sorozatos rezsiemelésekre cinikusan csak annyit mondott, nem kell félni, nem fog fájni.

„Neki nem is fájt:

miközben a magyar embereknek megduplázta, a saját cégének csökkentette az áram árát, és mindeközben a háromszorosára emelték a gáz árát is”

- fűzte hozzá a fideszes politikus.

Jelezte azt is, a baloldal kormányzása alatt tizenötször volt rezsiemelés, miközben külföldiek kezére játszották a közművállalatokat és hagyták, hogy ezek a cégek a magyar családokon nyerészkedjenek.

Böröcz László szerint nem véletlen, hogy a baloldali kormányzás alatt a magyar családok fizették az Európai Unióban a legtöbbet a gázért és az áramért.

„A baloldal ma is arról beszél, hogy a világpiaci árhoz kell igazítani a magyar energiaárakat. Ez azt jelenti, hogy

nemcsak eltörölnék a rezsicsökkentést, hanem teljesen elszabadítanák az energiaárakat a magyar családok és nyugdíjasok kárára.

Ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen, állítsuk meg őket! – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, hozzátéve, hogy ezért írják alá a Stop, Gyurcsány!, Stop, Karácsony! petíciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában