Hallgassa élőben!

Elismerte a jogsértést a szigetszentmiklósi baloldali polgármester

Nagy János elismerte, hogy januárban jogsértően döntött.

„Ez egy igaz mondat” – ezt reagálta Nagy János, Szigetszentmiklós balliberális polgármestere a Magyar Nemzetben megjelent állításra, amely szerint „ő idén januárban – a kormányhivatal határozata szerint jogsértő módon – elbocsátotta alpolgármesteri pozíciójából” alpolgármesterét. A jogsértést egyébként azóta sem korrigálta – számol be a portál.

Nehezen tűri Nagy János, Szigetszentmiklós balos polgármestere, hogy a Magyar Nemzet reagál városvezetői munkájára. Pénteken reggel félórás videót tett közzé a saját közösségi oldalán, amelynek teljes idejét annak szentelte, hogy megpróbálja cáfolni előző az nap közzétett cikkük állításait.

Az okfejtés közben azonban a városvezető elismerte azt is, hogy januárban jogsértést követett el. Mint azt megírták, Nagy, akit a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Koalíció juttatott a választási koalícióra lépő baloldali pártok közé, az év elején váratlanul elbocsátotta pozíciójából Jószai Attila DK-s polgármestert. Azt is megírták már, hogy a kormányhivatal vizsgálta az ügyet, és határozata szerint a polgármester jogsértő módon döntött. Nagy ezt a mai napig nem korrigálta, most azonban, amikor a videóban felolvasta legutóbbi cikkünk mondatát, amelyben szerepel az az állítás is, hogy „ a kormányhivatal határozata szerint jogsértő módon” bocsátotta el Jószait, annyit reagált, hogy „ez egy igaz mondat”.

Nagy János nem beszél a videóban arról, amit a Magyar Nemzet többször elemzett már, hogy Jószai Attilával megromlott a munkakapcsolatuk, és ez nem tett jót a szivárványos koalíció egységének.

Nem fűzött továbbá semmilyen véleményt ahhoz a cikkükhöz sem, amelyben arról írtak, hogy a miklósi városvezetés az országban páratlan mértékben lapátolja a pénzt a bizottságokba.

Hozzászólások

diákversenyek
Egy zenefanatikus lány, egy biztonsági őr és egy Dr. Csont-rajongó nyerte az országos kvízversenyeket
robotizáció / 12 perce
800 munkahelyet védenek meg állami támogatással Baján (videó)
Az Axiál Kft. 2 milliárd forintos raktárberuházása, amelyhez 1 milliárd forintos állami támogatást kapott, 800 munkahelyet véd meg.
vonatbaleset / 18 perce
Kisiklott és kigyulladt egy tehervonat Iowában (videó)
szavazás értékelés / 21 perce
Olvasóink már nagyon várják, hogy strandolhassanak
baleset / 36 perce
Áttért a szemközti sávba, majd busznak ütközött egy sofőr Szügy közelében
birkózás / 49 perce
Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat
gondok / 49 perce
Zalatnay Saroltát már a lánya tartja el
rendőrkézen / 1 órája
Eltiltották, mégis vezetett a salgótarjáni férfi