Ostrom alatt áll Európa

2021.01.04. 22:46

Bakondi: idén is folytatódik az illegális migráció

A magyar lakosság túlnyomó többségének akaratával összhangban tavaly is sikerült megvédeni az ország határait.

Párizs, 2020. november 23. Illegális bevándorlók integetnek a párizsi Köztársaság téren különféle nem kormányzati egyesületek és szervezetek támogatásával felállított sátraikból 2020. november 23-án. Hat nappal korábban a francia rendõrség felszámolta a migránsok Párizs északi elõvárosában, Saint-Denisben lévõ táborát. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Christophe Petit Tesson

Idén is folytatódik az illegális migráció és a nemzetközi nyomás – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán hétfő este.

Bakondi György közlése szerint a magyar lakosság túlnyomó többségének akaratával összhangban tavaly is sikerült megvédeni az ország határait, szuverenitását, belső biztonságát. Nem nőtt a köztörvényes bűncselekmények száma és nem volt terrorcselekmény.

Azonban fel kell készülni arra, hogy az illegális migráció folytatódik, és folytatódik az a nemzetközi nyomás is, amely szeretné elérni, hogy Magyarország migránsokat engedjen be – mondta Bakondi György.

A belbiztonsági főtanácsadó szerint a választásokon külföldről fogják segíteni azokat a politikai erőket, amelyek a magyar kormány politikájával ellentétes megoldásokban érdekeltek.

Borítókép: Illegális bevándorlók integetnek a párizsi Köztársaság téren különféle nem kormányzati egyesületek és szervezetek támogatásával felállított sátraikból 2020. november 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában