őrizetbe vették

2018.04.16. 06:24

Autóillatosító buktatta le a drogcsempészt

A szerb férfi több kiló marihuánát rejtett el kocsijában.

Tizenkét kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb férfi autójában elrejtve Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a belépő járműveket ellenőrző pénzügyőröknek gyanús lett egy német rendszámú autó, amelyet illatosító szaga lengett körül és szerkezeti felépítése is eltért a gyáritól.

A tételes ellenőrzés során a hátsó lökhárító mögötti házilag barkácsolt rejtekhelyről, a műszerfalban a légzsák helyéről és a jobb első ülés előtti kárpit alól, fekete nejlonzacskókba csomagolva, összesen több mint 12 kiló növényi törmelék – a gyorsteszt szerint marihuána – került elő – tudatta az alezredes.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=h8wt7-Hnjok

A 33 éves szerb állampolgár ellen – őrizetbe vétele mellett – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában