nem késő tanulni

2019.10.11. 16:06

A Fidelitas búcsúajándékként egy Budapest-térképet vitt Karácsony Gergelynek

Borbély Ádám szerint az ellenzéki főpolgármester-jelölt nem ismeri a fővárost, folyton eltéved.

Budapest, 2019. június 18. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje érkezik sajtótájékoztatójára, a Kossuth térre 2019. június 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Egy személyre szóló Budapest-térképet vitt „búcsúajándékként” a Fidelitas Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének.

Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke a zuglói polgármesteri hivatal előtt újságíróknak azzal indokolta a gesztust, hogy Karácsony Gergely

„hátha megtanul legalább néhány dolgot Budapestről, mielőtt elmegy Zuglóból”.

Úgy fogalmazott: azt már megtapasztalták, hogy nem ismeri a fővárost, folyton eltéved. Erre szerinte számtalan példa van, ilyen, hogy Észak-Pesten keresi Csepelt vagy a Városligetben sejti a Nemzeti Múzeumot. Rossz irányba hadonászik akkor is, ha egy helyi iskolát kell megmutatnia – tette hozzá.

Kijelentette:

Karácsony Gergely alkalmatlanságát nemcsak ezek az ügyek fémjelzik, hanem a parkolási botrányok, a zavaros zuglói gazdálkodás és azok az ügyetlenkedései, amik miatt Zugló „semmit nem fejlődött” az elmúlt öt évben.

Mindent elmond Karácsony Gergely alkalmatlanságáról az is, hogy az általa vezetett Zuglót Horváth Csaba személyében egy olyan budai politikusnak adná át „vigaszágon”, aki ebben a ciklusban egyszer sem szólalt fel érdemben a Fővárosi Közgyűlésben Zugló érdekében – folytatta Borbély Ádám.

A Fidelitas budapesti elnöke kiemelte, hogy Horváth Csaba sem lenne jobb, hiszen „a karácsonyi út” folytatását ígéri Zuglónak.

Karácsony Gergely sok mindenen már nem tud változtatni három nap alatt, de hátha földrajzból feljavul: ezért készítettek neki egy személyre szabott Budapest-térképet – mondta Borbély Ádám.

Borítókép: Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje érkezik sajtótájékoztatójára, a Kossuth térre 2019. június 18-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában