Az igazság órája

2023.09.30. 10:45

Saját elutasítottsága miatt tolja előre a feleségét Gyurcsány Ferenc (videó)

Ha baloldali kormány lenne Magyarországon, akkor nem a határon, hanem a határon innen lövöldöznének a migránsok.

MW

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének megítélés egyértelműen negatív

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Gyurcsány Ferencék valóban azt vették a fejükbe, hogy belátható időn belül kormányt fognak alakítani Magyarországon – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Tóth Erik. A központ kutatási igazgatója kifejtette: amíg hatalmon voltak Gyurcsány Ferencék addig nem csináltak mást, mint elárulták a hazánk szuverenitást. Míg a nemzeti kormányok szisztematikusan, lépésről lépésre újraépítették azt 2010 után.

A volt miniszterelnök megítélése egyértelműen negatív, 10-ből nyolc vagy inkább kilenc választó nem szeretné semmilyen kormányzati szerepben újra látni Gyurcsány Ferencet 

– fejtette ki Tóth Erik. Ugyanakkor pártja, a Demokratikus Koalíció támogatottsága 20 százalék körül van. Úgy vélte: a Dobrev-jelenséget (azt, hogy nem Gyurcsány Ferencet, hanem a feleségét jelöli miniszterelnöknek a párt) komolyan kell venni, mert ez kísérlet arra, hogy a Gyurcsány-problémát elfedjék, elfeledtessék.

Egyre mélyebb merül a hazugságspirálba Karácsony Gergely, a tisztázatlan forrásból a miniszterelnök-jelölti kampányára kapott több mint félmilliárd forint kapcsán 

– mondta el a műsorban Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője. A főpolgármester azt állította, hogy sokak mikroadományaiból származott az összeg. A pénztárnoka, Perjés Gábor, aki befizette a pénzt a számlára viszont azt nyilatkozta, hogy egy embertől érkezett a több mint 500 millió forint.

Az elemző szerint az, hogy embercsempészek rálőttek a déli határon közösen járőröző szerb-magyar rendőrökre, azt mutatja, hogy a migráció problémája nem oldódott meg. A kerítésnek és a határzárnál szolgálatot teljesítőknek köszönhető, hogy a különböző bandák nem az országon belül lövöldöznek. Ha egy baloldali kormány lenne Magyarországon, amely teljesítené Brüsszel kívánságát, akkor ezek a migránsok akadálytalanul jöhetnének be hazánkba – fejtette ki Zila János.

Az Igazság óráját itt hallgathatják meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában