Köszöntések

2023.05.31. 07:53

Orbán Viktor ma ünnepli a 60. születésnapját

A miniszterelnököt többen is felköszöntötték – szúrta ki a Magyar Nemzet.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő uniós csúcstalálkozót előkészítő videókonferencián vesz részt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint a görög, a szlovén, a szlovák és a lett miniszterelnökkel Budapesten, a Karmelita kolostorban 2023. március 21-én

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarország miniszterelnöke ma, május 31-én ünnepli a 60. születésnapját. Orbán Viktort először 1998-ban, 35 éves korában választották meg hazánk miniszterelnökének, a tavalyi évben pedig zsinórban negyedik, az 1998-assal együtt pedig ötödik kormányát alakította meg – írja a Magyar Nemzet.

A Konverzió nevű megafonos oldal egy, a balos politikusok számára nem túl előnyös mémmel köszöntötte fel Orbán Viktort, míg Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője a bevándorlási válság, a járvány és a háború évei után kívánja Orbán Viktornak, hogy legyen még sok olyan éve miniszterelnökként, amikor nem valamilyen válsághelyzetet kell kezelnie.

A köszöntéseket ITT lehet megnézni.

A miniszterelnök a közösségi oldalán köszönte meg a jókívánságokat. 

A 60 sem rossz, de a 70 lesz az igazi! 

– írta Orbán Viktor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában