Nocsak!

2023.03.12. 22:48

Újabb politikust hálóztak be Gyurcsányék

Jeszenszky Géza csaknem 50 percig beszélgetett Gréczy Zsolttal, Kálmán Olgával és Vágó Istvánnal a DK-Tévében.

Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Jeszenszky Géza volt külügyminiszter szerepelt múlt pénteken a DK-Tévében. A műsorban a Fideszt és a Momentumot kritizálták – adta hírül a Magyar Nemzet.

„Amit az elmúlt tíz évben láttam a kormánytól, az a rendszerváltozás megtagadása, a parlamentarizmus felrúgása” – nyilatkozta a DK TV legutóbbi adásában Jeszenszky Géza. 

Az Antall-kormány egykori külügyminisztere követve volt frakciótársait, immáron a harmadik ex-MDF-es politikus volt, aki elfogadta Gyurcsányék tévéjének hívását. 

Jeszenszky Géza csaknem 50 percig beszélgetett Gréczy Zsolttal, Kálmán Olgával és Vágó Istvánnal. A Fidesz és a KDNP békepárti javaslatáról azt mondta, habár olvasta, nincs benne semmi és nem segíti elő a békét. 

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában