Ukrajnai háború

2022.03.07. 13:20

Deutsch: a magyar baloldal EP-képviselői tartózkodjanak a hazugságoktól! (videó)

Deutsch Tamás a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője felszólította a magyar baloldal európai parlamenti képviselőit, tartózkodjanak a hazugságoktól, ne veszélyeztessék magyarok millióinak biztonságát felelőtlen nyilatkozataikkal.

A politikus hétfőn az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában emlékeztetett, hogy a héten lesz az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó európai parlamenti plenáris ülésszak Strasbourgban.

Megszokhattuk már, hogy a magyar választási kampányok idején a magyar baloldal „az európai parlamenti hazugságáradatot turbófokozatba kapcsolja” – mondta.

Ezen a héten is arra készülnek „a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal” EP-képviselői – „Dobrevék, Ujhelyiék, Cseh Katalinék” –, hogy úgy támadják, rágalmazzák Magyarországot, „ahogy csak a csövön kifér” – vélekedett.

Hazánk szomszédságában azonban háború dúl. „Egy háború idején nem babra megy a játék”, meg kell őrizni Magyarország békéjét és biztonságát – jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

Ebben a veszélyekkel terhes időben a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői minden hazugsággal magyarok százezreinek ártanak – tette hozzá.

A Magyarországgal szembeni parlamenti kirohanásaik, a nyilvánvaló hazugságaik, dezinformációik és rágalmaik terjesztése, Magyarország háborúba sordódását kockáztató kezdeményezéseik, hazánk energiabiztonságát fenyegető javaslataik magyarok millióinak biztonságát veszélyeztetik – mondta.

Ezért tisztelettel, de határozottan felszólítjuk a magyar baloldal összes EP-képviselőjét, hogy tartózkodjanak a hazugságoktól

– fogalmazott, hozzátéve: választási kampányhajrá ide, választási kampányhajrá oda, a hazugságaikkal és az össze-vissza kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyarok békéjét és biztonságát.

Elég volt a felelőtlenségükből

– mondta, arra kérve őket, hogy ne öntsék az olajat a tűzre.

Borítóképünkön Deutsch Tamás. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában