Beteg világ

2022.02.11. 14:24

Alsósoknak „LMBTQ történelmi hónapot” tartott egy „drag queen”

Az elmúlt időszakban rendszeressé vált az a jelenség, hogy drag queenek nevelnek át kisgyerekeket. Transzvesztiták műsorokat adnak elő, meséket olvasnak fel és különböző gyerekprogramokon vesznek részt. Az utóbbi években számtalan botrányos eset történt, például amikor egy korábban elítélt pedofil tartott meseórát kicsiknek, nőnek öltözve.

Az LMBTQ történelmi hónap alkalmából látogatott el nemrég Aida H. Dee drag queen a londoni Stansted repülőtérhez közeli Great Dunmow St Mary's általános iskolába, ahol hivatalos iskolai órán felolvasta a könyvét, ami az elfogadásáról szól (erről az iskola hírlevele is beszámolt) – írja a V4NA. 

Aida azt mondta: „A gyerekek csodálatos példaképek a felnőttek számára, amikor az elfogadásról van szó, mert mindig mindenben megtalálják a mesét. Alig vártam, hogy találkozhassak a St Mary’s családdal, és hogy bemutathassam a gyerekkönyvemet egy olyan helyen, ahol már korábban is ilyen meleg fogadtatásban volt részem!” – tette hozzá a nőnek öltözött férfi.

Sarah McCarthy, az 5 évesek tanára szerint jó dolog, hogy „lehetőséget biztosíthattunk a gyerekeknek, hogy megtapasztalhassák a mesehallgatás legszórakoztatóbb és legmesésebb módját. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy bátorítsuk a gyerekeinket arra, hogy felfedezzék a környezetüket, és kérdéseket tegyenek fel az őket körülvevő világról” – jegyezte meg a tanár.

Az elmúlt időszakban egyébként rendszeressé vált, hogy transzvesztiták tanítják a gyerekeket, meséket olvasnak fel nekik és különböző gyerekprogramokon vesznek részt. Rengeteg videó és fotó került nyilvánosságra ezekről az előadásokról, amelyek hatalmas botrányt okoztak.

 

Pedofilok álcaruhája?

A transzneműek által tartott „meseórák” az Egyesült Államokból indultak el, ezeken a foglalkozásokon drag queenek olvasnak fel sok esetben óvodás gyerekeknek, gyakran szexuális tartalmú, LMBTQ-ideológiát népszerűsítő könyvekből. Ezzel kapcsolatban hatalmas felháborodást váltott ki a brit Drag Queen Story Hour nevet viselő Facebook-oldalra feltöltött bejegyzés, amely egyesek szerint pedofilmosdatásnak minősülhet. A bejegyzésben ugyanis azt írták, hogy a „szeretet kortalan”.

A botrány miatt kénytelenek voltak módosítani a bejegyzést, egyértelművé téve, hogy nem támogatják a pedofíliát, azonban volt már példa arra, hogy szexuális bűncselekmények miatt elítélt drag queen olvasott fel gyermekeknek.

A programok keretében Alberto Garza, drag queen nevén, Tatiana Mala Nina is tartott foglalkozásokat a gyermekeknek, annak ellenére, hogy 2009-ben

5 év felfüggesztett büntetést kapott, amiért orálisan közösült egy 8 éves fiúval még 2006-ban.

De Texasban is történt hasonló eset.

Egy másik esetben pedig a gyerekeknek felolvasó drag queen rendkívül hiányos öltözetével keltett felháborodást. A minnesotai Minnetonka település egyik könyvtárában történt, hogy a rózsaszín miniszoknyát viselő Sasha Sota drag queennek a nem megfelelő öltözéke miatt minden gyermek számára láthatóvá vált a nemi szerve. A felolvasáson nagyjából 22 gyermek volt jelen, csaecsemőtől iskolás korig.

Az egyik jelenlévő személy, Anne Taylor a személyes blogjában pedig elárulta, hogy „az előadó Sasha Sota rózsaszín miniszoknyát, szögekkel kirakott magas sarkú cipőt és haspólót viselt, majd pedig odalépett a gyerekekhez, és leült velük szembe egy székre széttárt lábakkal, a nejlonruházattal bevont ágyéka pedig pont a gyermekek szemmagasságába került. Észrevettük, hogy gyakran csinálja ezt, miközben idegesen olvas a gyerekek előtt”.

A gyermekek érzékenyítésére jó példa egy a TikTokra felkerült videó, amelyen egy Tynomi Banks nevű drag queen a földön kúszva közelíti meg egy nagyjából hat éves kislányt, majd feláll és táncol neki, a videó végén meg pedig megsimogatja a lány fejét, majd magához is öleli. A „műsort” több felnőtt is végig nézte, tapsolva és mosolyogva figyelték a mozdulatokat.

A videón az látható, hogy a gyerek körülnéz a teremben az előadást nézőkön, mielőtt Banks ismét a gyerek felé táncol, és átöleli. Látható, hogy a kislány lába remeg, mielőtt Banks átöleli.

A TikTokon a hozzászólók egy része határozottan elutasította, hogy egy kislánynak a drag queen vonaglását kellene néznie.

Az egyik felhasználó annyit írt, hogy „nem értem, miért van itt ez a kislány”. „Ennek a gyereknek ezt nem kellett volna látnia” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Borítókép és szövegközi fotók: dunmowbroadcast.co.uk  / dsmprimary.essex.sch.uk / V4NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában