Ország-világ

2021.10.04. 12:04

Dömötör: senki sem gondolhatja, hogy Karácsony önállóan hozhatna döntéseket

Rájöttem, bármiről beszélek napirend előtt a parlamentben, a kijelölt államtitkár úgyis Gyurcsányozással válaszol majd – mondta hétfői felszólalásában Tordai Bence, aki szerint képtelenség, hogy az ellenzékiek főnöke Gyurcsány Ferenc lenne.

A párbeszéd képviselője szánalmasnak nevezte a kormánypártokat, és arról beszélt, hogy a Fideszesek nem buták, értenek a lopáshoz és a hatalomtechnikához. Orbán Viktor a múlt elleni harcot választotta, mert csak ezt tudja megnyerni, és tart a jövő harcától, a jövő emberétől, Karácsony Gergelytől pedig fél a miniszterelnök – írja a Magyar Nemzet.

Válaszában Dömötör Csaba arról beszélt, hogy egy embert látni, aki fél a magyar politikában, az pedig Karácsony Gergely, aki retteg az újságíróktól. A miniszterelnöki kabinetiroda államtitkára kifejtette, hogy

Karácsony Gergely döntésképtelen politikus, aki nem tud kilépni az őszödi szemkilövető árnyékából, akinek korábban tanácsadója volt.

Emlékeztetett: az elmúlt napokban eldőlt, hogy a Gyurcsány Ferenc pártja lesz a legnagyobb erő a baloldalon, Karácsony Gergely úgynevezett pártja pedig csak hét helyen tud majd jelöltet állítani. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezek után Karácsony önállóan hozhatna döntéseket – vélekedett a kormánypárti politikus. Dömötör Csaba emlékeztetett: Karácsony Gergely két éve főpolgármester, és már mindenki látja, hogy Budapestet nem vezeti senki.

„Néha figyelmeztessék a saját jelöltjüket, hogy Budapesten is lennének feladatai, szánjon pár percet Budapestre”

– szúrt oda Tordai Bencének Dömötör Csaba, aki szerint, ha Budapestet nem tudja irányítani Karácsony Gergely az országot sem tudná Gyurcsány Ferenc árnyékából.

Ezzel kapcsolatban Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is megosztott egy videót:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában