katolikus

2021.06.02. 19:46

Folynak az előkészületek az Eucharisztikus Kongresszusra

Az Eucharisztikus Kongresszus társadalmi bizottságának ülését tartották Budapesten a Szent Máté Kulturális Központban.

Budapest, 2021. június 2. Áder János köztársasági elnök (b3) a Budapesten szeptemberben kezdõdõ 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus társadalmi bizottságának ülésén a Szent Máté Kulturális Központban 2021. június 2-án. Mellette Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere, Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke és Erdõ Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek (b-j). MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Erdő Péter bíboros úr meghívására az Eucharisztikus Kongresszus társadalmi bizottságának ülésén vettem részt a mai kormányülést követően – írta Kásler Miklós közösségi oldalán szerdán.

Idén hazánk második alkalommal ad majd otthont a világkongresszusnak, ebből az alkalomból pedig előzetesen felajánlottam bíboros úrnak támogatásomat az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaihoz – jelezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.

Borítókép: Áder János (középen) köztársasági elnök a társadalmi bizottság ülésén, Kásler Miklós (balról), az emberi erőforrások minisztere, Sulyok Tamás (balról második), az Alkotmánybíróság elnöke és Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek társaságában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában