Ország-világ

2021.03.12. 12:18

Íme a baloldal kettős beszédének legkirívóbb példái

Az MSZP egyik elnöke szerint ha ők nyitást követelnek, akkor nem is nyitást követelnek – utalt Kunhalmi Ágnes hét eleji kijelentésére Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Akik akkor nyitásról beszéltek, azok valójában nem a nyitást szorgalmazták” – idézte fel a kormánypárti politikus az MSZP társelnökének hét eleji médiaszereplését a Magyar Nemzet beszámolója szerint. A baloldal folyamatosan kettős beszédet folytatott a járvány ideje alatt, amelynek bemutatására sorozatot is indított a polgári napilap, ezeket az egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat idézve.

Kunhalmi Ágnes az ATV-ben egy mondaton belül mutatta be az ellentmondást, a Fidesz frakcióvezetője viszont rengeteg korábbi példát idézett közösségi oldalán.

„Ha Fekete-Győr András füstgránátot hajít a rendőrsorfalba, akkor csak egy kis ártalmatlan füstgyertyácskát ejtett a lábakhoz, ha Baranyi Krisztina »mocskos zsidó befektetőről« beszél, azzal kiáll a zsidóság mellett” – sorolta Kocsis Máté.

„Ha Lackner Csaba kispesti szoci képviselő kokaint szárítgat egy házibuliban, és a 100 milliónyi lopott pénzről tart előadást, akkor a baloldal azt mondja – nem vagyunk benne biztosak, hogy Lackner van a képen –, Karácsonyék a választások után azért csak felismerték, hál’ Istennek” – tette hozzá.

„Ha Tóth Bertalan támadja a csokot, de azért később ő is felveszi a sokadik ingatlanához – miért, mindenkinek jár, nem? Ha Pikó András polgármester elbénázik egy beruházást, kicsúszik a határidőből, ezért vissza kell fizetni az államtól kapott pénzt – a kormány kifosztja a kerületet.”

„Ha Gyurcsány megfenyegeti Vidnyánszky Attilát azzal, hogy földönfutó lesz – a szeretet nyelvén kell beszélni. Ha Legény Zsolt fennakad egy csomagtartónyi csempészcigivel – nem tudom, hogy került oda, nem én vásároltam” – hozta a példákat egymás után a frakcióvezető.

„Végtelenségig lehetne folytatni a hazugságaikat, és ezek ismeretében Kunhalmi Ágnes is csak azt tette, amit ilyenkor kell: letagadta a letagadhatatlant. Ahogy a többiek is szokták”

– zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában