Szeánszok

2019.01.29. 13:22

Pénzért és szexért gyógyít „Jézus teskándi reinkarnációja”

A teskándi férfi szektája nagyjából 300 fős, őket elvileg spirituálisan gyógyítja jánkahegyi házában, vagy a hívei lakásán.

Egy egész birodalmat épített fel az a Zala megyei, teskándi férfi, aki azt állítja, hogy ő „Jézus” reinkarnációja. Kialakított egy szektát, aminek a tagjait gyógyítás helyett agykontrollal és lelki zsarolással viszi az ágyába. Az adományokat pedig, amelyeket elvileg rászorulóknak kellene adnia, magára költi – olvasható az Origo hírösszefoglalójában.

A férfi szektája nagyjából 300 fős, őket elvileg spirituálisan gyógyítja a lelakott jánkahegyi házában, vagy a hívei lakásán. Megbeszéléseket, szeánszokat tart, ezeken a gyógyulni akaró hívei 20 percet kettesben lehetnek a „mesterrel”. Ezért nyolcezer forintot kell fizetni. A Ripost információi szerint

a kiválasztott lányokat az ilyen megbeszélések közben hálózta be, majd később szexre kényszerítette őket.

A lapnak a férfi egyik áldozata elmondta, hogy a szeánszok alatt be kellett csukniuk a szemüket, miközben

a „mester” arról beszélt, hogy a világ végén majd csak ő tudja megmenteni őket. Elmondása szerint „Jézus” teljesen átvette az agya felett az irányítást, minden tette után arra gondolt, hogy most mit szólna ehhez a férfi.

„Egy alkalommal félrehívott, majd a házába invitált. Azt hittem, félrement az életem, így segíteni akar, ám a harmadik találkozás alkalmával mondta: csókoljam meg!

Tudtam, hogy meg fog történni a csók, sőt, kérésére a szex is. Szinte hallottam, hogy »ha ezt az Úr kéri tőlem, mégsem mondhatok nemet!« Öt alkalommal voltunk együtt.

Nagyon megalázó volt, úgy éreztem, a gyógyítások mellett a kevés szabadidejét is rám szánja, és én milyen jogon kérném ki, hogy ezen változtasson” – mondta a „teskándi Jézus” egyik női híve.

Egy másik nő a jóindulatú melldaganata miatt ment el hozzá. Neki azt mondta a férfi, hogy

ő „Mária Magdolna”, és már kétezer évvel ezelőtt is együtt voltak. Vele is lefeküdt, de a sok kezelés ellenére a nő nem gyógyult meg.

„Jézus reinkarnációját” végül az élettársa buktatta le, akit a segítő angyalának állított be. A nő megunta, hogy a férfi folyamatosan megcsalja, ezért mindent elmondott a híveknek. Többek között azt is, hogy

a gyógyító egy igazi villában él Teskándon, amit a rászorulóknak szánt adományokból épített fel.

Mindezek ellenére a férfinak továbbra is vannak hívei, akik kiállnak a „mester” mellett, szórólapot osztogatnak Zalaegerszegen és a környékén, amik azt hirdetik, hogy ő „Jézus Krisztus”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában