Értékek és lehetőségek

2019.01.03. 08:56

Hazánk eredményeit és perspektíváit összegzik

Rövidesen széleskörű tájékoztató kampányt indít a kormány, melyben több, kiemelt új intézkedés mellett az ország legfontosabb teljesítményeit mutatják be.

Magyarország jobban teljesít: a Magyar Idők információi szerint az ismert címmel indít a napokban tájékoztató akciót a kormány.

A lap cikke szerint a kommunikáció során többek között szó lesz a minimálbér és a garantált bérminimum újabb nyolcszázalékos emeléséről, arról, hogy 2010 óta megduplázódott a dolgozóknak adható legkisebb bér. Mint írják, az akció keretében tájékoztatnak a családtámogatások bővítéséről: emelkedik a gyermekgondozási díj (gyed) és a diplomás gyed összege, valamint

megjelenik a gyermekek bruttó 100 ezer forintos otthongondozási díja (gyod) is.

Mindemellett januártól havi 40 ezer forintra emelkedik a kétgyermekesek családi adókedvezménye.

A cikk ismerteti, hogy a kampány hangsúlyozza majd

a kisvállalkozások adójának csökkentését, a több százezer gyermeknek biztosított ingyenes étkezést, illetve ingyenes tankönyvet,

melyekre a gazdaság további növekedése teremt lehetőséget.

A tájékoztató akció a napokban televíziókban, rádiókban, illetve közterületi reklámfelületeken indul el. Később online reklámfilmekkel és a nyomtatott sajtóban megjelenő hirdetésekkel is találkozhatnak az olvasók – foglalja össze a cikk, mely teljes terjedelmében a Magyar Idők online felületén olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában