Világos jelek

2018.03.31. 09:50

A fiatalok még látni fogják Európa vesztét

A nyugatiak kisebbségbe kerülnek saját világukban.

Orbán Viktor arra kéri a választókat, ne csak a jelenre, hanem a jövőre is gondoljanak április 8-án, mert nemcsak egyszerűen egy kormányról és egy parlamentről fognak dönteni, hanem jövőt is választ magának Magyarország.

A miniszterelnök a Kossuth rádió 180 perc című műsorában azt mondta:

Vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik.

Nemzetközi cenzúra alatt áll az ellenzék

Hangsúlyozta: a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

Az ellenzéki pártok kampányában azonban ennek se híre, se hamva, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről – mondta a miniszterelnök, aki szerint ennek az az oka, hogy „nemzetközi cenzúra alatt állnak”.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy egymás után látnak napvilágot olyan hangfelvételek, amelyeken maguk „a Soros-hadsereg tisztjei” beszélnek működésükről. A mechanizmus lényege – mondta -, hogy a Soros György pénzéből beszervezett aktivistákat civil szervezetekbe tömörítik, majd ezek hivatalosan is fellépnek a „Soros György birodalmának eszmerendszeréhez” tartozó célokért, amelyek közül most a legfontosabb a bevándorlás, a nemzetekre és keresztény életelvekre épülő keresztény Európa megszüntetése. Ezek az NGO-k azután megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat, amelyekre Brüsszelből is nyomást gyakorolnak, majd a választások befolyásolásával el akarják érni, hogy bevándorlás- és Soros-párti képviselők kerüljenek a parlamentekbe, végül pedig a kormányokba is beépülnek, és átalakítják a kiszemelt országokat – fejtette ki, hozzáfűzve, hogy az üzleti haszon pedig Soros Györgyékhez kerül.

Közölte:

Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

„Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében” – jelezte, hozzátéve, hogy ezért is terjesztették elő a „Stop Soros” törvénycsomagot.

Határozott képviseletre van szükség Brüsszelben

A miniszterelnök kifejtette továbbá: a brüsszeli bürokraták júniusban akarnak döntést hozni az új bevándorlási rendszerről, a bolgár EU-elnökség által a témában készített tervezeteket azonban Magyarország elhibázottaknak tartja, mert a bevándorlószétosztásra helyezik a hangsúlyt a határvédelem helyett. Azt mondta, ha Magyarország elfogadná ezt a javaslatot, több mint 10 ezer bevándorlót kellene azonnal befogadnia, és „9 millió forint koponyánkénti pénzösszeget is biztosítani kellene” az ellátásukra.

A tervezettel kapcsolatban hangsúlyozta:

A júniusi EU-csúcson olyan miniszterelnöknek kell képviselnie Magyarországot, aki meg tudja védeni az országot.

A kereszténység életmód is

Nagypéntek alkalmából a kormányfő úgy fogalmazott: a keresztény Európa kulturális értelemben olyasmi, mint a levegő, „természetes módon vesz bennünket körül, ezt nevezzük otthonosságnak, ezért érezzük magunkat otthon a keresztény Európában és a keresztény Magyarországon”. Ezért is van az – folytatta -, hogy a keresztény Európa kérdése politikai kérdéssé vált, arról folyik a vita, hogy „az általunk szeretett életmódot” sikerül-e megőrizni, vagy azt külső hatásra megváltoztatják.

Véleménye szerint azonban

Nyugat-Európában a fiataloknak olyan életre kell felkészülniük, amelynek során még látni fogják, amikor elveszítik a keresztény Európát, és a saját világukban kisebbségbe kerülnek.

Ez a veszély mindenkinek ott lebeg a feje felett, a kérdés az, milyen választ adnak erre a különböző európai népek: vannak országok, amelyek a nyitott társadalommal reagálnak, és vannak – ilyen a közép-európaiak többsége -, amelyek meg akarják védeni a mostani életüket – fejtette ki Orbán Viktor.

Szerinte egyébként a brüsszeli, nyugat-európai vezetőket azért is nehéz meggyőzni ebben a kérdésben, mert más világban élnek, mint az átlagos polgárok: általában védett emberekről vannak szó, jó helyeken, védett kerületekben laknak, nem utaznak metrón, a környékükön nincsenek no-go zónák, így az ő életminőségük a migrációval nem változik meg közvetlenül.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a 2015-ös röszkei zavargás óta, amikor „ránk rúgták az ajtót és elfoglalták Magyarországot”, a magyaroknak van személyes tapasztalata a témában.

Borítóképünkön Orbán Viktor a Kossuth Rádió stúdiójában

Forrás: Facebook

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában