sajtótájékoztató

2019.09.26. 18:39

Becsó Zsolt: jövőnkről dönt a közelgő választás

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő csütörtökön sajtótájékoztató keretében beszélt arról, hogy a megyeszékhely jövője szempontjából döntő választás előtt állunk.

G. K.

Forrás: NMH

Kifejtette: ennek tétje nem lehet más, minthogy végérvényesen leszakadunk, vagy veszünk egy nagy levegőt, elrugaszkodunk, és lendületet nyerve, kőkeményen elindulunk a helyes irányba. A megyeszékhely mostani, közel sem fényes helyzetében lesz lehetősége a polgároknak választani.

– Az egyik jelölt az ellenállásra berendezkedett, a város vezetésére alkalmatlan, az ellenfelet ellenségnek tekintő, identitászavaros, kritikán aluli lobbierővel rendelkező, az ellenzéket nem teljes körűen lefedő összefogás és annak polgármester-jelöltje, az MSZP-s Fekete Zsolt. A másik az együttműködő, szakmailag felkészült, büszkén felvállalt identitású, a nemzeti értékek védelme mellett elkötelezett, a város szempontjából kívánatos lobbierővel bíró pártszövetség és annak polgármester-jelöltje, a mérnökember, a Fidesz-KDNP-s Szabó Csaba – hangsúlyozta Becsó Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!